måndag 10 oktober 2011

LCHF på riktigt igenJag tror jag ska ta o bli lite fanatisk igen. Jag har ju ätit enligt LCHF-metoden i ett flertal år o vikten höll sig stadigt även om den inte gick ner så mycket precis. Sen började jag fuska allt mer, choklad allt ibland, kakor allt i bland, bröd allt i bland. Jag kan bara konstatera, det funkar inte!

Jag gör en omstart, har blivit så inspirerad av en massa bloggar jag läser. Recepten är dessutom så goda. Nu skärper vi till oss här!

Ikväll serveras det Tacogratäng på LCHF-vis. En god sallad till det o kvällen är räddad.

Kvällen ägnar vi åt Ensam mamma söker eftersom det bli ännu en vecka utan träning.

Imorgon får det bli jobb igen o så ett litet besök hos en naprapat. Jag  väljer det framför sjukgymnast eftersom naprapaten är med o tränar samma som jag ibland så hon vet vad det handlar om. Sjukgymnasterna här känner jag inte alls till. Rätt val eller inte? Vem vet.


3 kommentarer:

 1. Lycka till. Jag ska peppa dig så gott jag kan

  SvaraRadera
 2. Nu hoppas jag att du får hjälp av naprapaten.
  Jag hade problem med ryggen (har det fortfarande periodvis) och gick till VC och fick tid hos en sjukgymnast. Fick övningar som jag skulle göra. Men inte blev det någon bättring. Så jag beställde tid hos en naprapat. Och efter två behandlingar blev jag helt bra! Nu så ringer jag henne fortare än fort när jag behöver hjälp.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Testa med naprapaten, funkar det inte så får du väl boka tid hos sjukgymnasten;)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!