måndag 10 oktober 2011

SVB - Sveda, värk o brännkärring?


E det det är jag är?? Fast läkaren kallade det faktiskt Supraspinatustendinit. Den ni! Försök uttala det!

Min värk i armen var rätt typiskt för det. Han ville ge mig en kortisonspruta i armen + smärtstillande. NEJ TACK!! Inga sprutor här inte, inte i första taget. Skriv ut lite tabletter sen ska jag nog bita ihop. Så det gjorde han. Nu är det antiinflammatoriska tabletter med 24-timmarsverkan som gäller. Nu är det bara för mig att bita ihop. Idag är jag hemma, imorgon får jag ta mig till jobbet på något sätt. Köra bil vet jag inte om jag vågar, kan ju inte ens knäppa bältet idag....jag får väl lifta?


Ingen styrketräning på ett tag. Nu är det sjukgymnastik som gäller. Shit, shit, shit!!! Men det kan ju knappast ha varit X-fiten som orsakat detta?? Jag har ju inte tränat på 2 veckor p g a förkylning?

Så fruktansvärt tråkigt. Alltid är det så när man äntligen kommit igång. Kollegan konstaterade bara att jag börjar närma mig 50, phew!


2 kommentarer:

 1. Stackare, inflammationer är aldrig roliga.
  Men var duktig och gör som doktorn säger så blir det bra, även om det tar tid.. Det största felet som görs när man får motsvarande problem är att man drar igång med sin träning för tidigt, och då tar det mycket längre tid. Så sjukgymnastiresa ordentligt i stället.
  Krya på dig, kram

  SvaraRadera
 2. Det där kan jag verkligen inte uttala. Men vad skönt att du kollade upp det på en gång! Hoppas nu att du blir frisk i armen!!
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!