torsdag 5 januari 2012

Det e mycket nu….


 
Sovrummet ska renoveras, det har vi tänkt på o planerat för i över ett år. Allting måste få plats i budgeten, nu är det dags. Tapetprover har hämtats hem. Jag började  planeringen av inredning redan i höstas i Karlstad då jag hittade en helt underbar affär med prylar som jag bara älskade. När jag kom hem idag hade älsklingen satt upp ett av proven mot väggen i sovrummet och placerat ut ett par av sakerna jag inhandlat. Han är oerhört gullig ibland!
 
Jag tror ni förstår vilken stil jag tänkt mig, lite vintage, lite shabby shic, lite vitt. Denna tapeten tycker vi båda är helt underbar, lite glansig, lite upphöjd i ränderna men ändå rätt neutral, stilig, klassisk.

 
Det andra förslaget är det mest jag som gillar. Jag testade denna på kollegorna idag o den fick absolut godkänt av dem alla. Den andra katalogen fick jag tyvärr inte med mig. Vilken tycker ni är snyggast? HJÄLP!
 
Kanske blir det en tur till Ilva i helgen för att kika på en ny sängram. Det valet är inte heller det lättaste. Den ska man leva länge med. Sängramen vi har idag har hängt med i 30 några år….herregud, hur gammal tror ni att jag är??
 
Fattar ni förresten så stängt Sverige är idag?? Jag åkte iväg till ytterligare en färgaffär  efter jobbet idag för att kolla in mer tapetprover. Väl medveten om att det är Trettondagsafton kollad jag givetvis in hemsidan innan jag åkte för att se så de inte stängde tidigare idag. Där stod inget om några ändrade öppettider så jag åkte dit, ett par mil, glad i hågen bara för att mötas av en stängd dörr!! De hade stängt en kvart tidigare. Snöpligt. Dåligt uppdaterad hemsida! Det suger!
 
Åkte vidare till nästa färgaffär som ändå låg på vägen hem. Semesterstängt t o m den 13 januari. Då vände jag och åkte tillbaka till byggvaruhuset i hopp om att de ev skulle ha tapeter. Stängt p g a inventering!
 
Då gav jag upp och åkte hem. Nu finns det nog inga ursäkter mer. Jag måste nog ta itu med städningen. Tyvärr måste jag göra det själv ett par veckor till men sen…jag kommer att ta emot Rut med öppna armar!!

4 kommentarer:

 1. Jag är barnsligt förtjust i randigt. Ska själv tapetsera om vårt vardagsrum. Men jag ska lägga ränderna ner......
  Så jag röstar ju på den randiga öven om jag gillar den andra också.
  Men så fint ni får....Härligt!

  SvaraRadera
 2. Ja,den randiga är jättefin :)

  SvaraRadera
 3. älskar den randiga men misstänker att man tröttnar fortast på den men vad vet jag !!!

  båda är iallafall jättefina :)

  SvaraRadera
 4. Har drömt att renovera mitt eget sovrum i flera år och ännu inte kommit till skott. Kanske för att jag är en lat velpotta. Så jag kan tyvärr inte komma med råd. Men hurrar för att du tagit tag i dina planer!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!