fredag 20 januari 2012

Idag längtar jag hem

a_clean_house_is_a_sign_of_a_wasted_life_1180184600_110858530

Idag är det min stora dag. Idag ska jag för första gången komma hem till ett nystädat hus utan att jag själv har behövt lyfta ett finger. Vilken lyx. Jag ska njuta i fulla drag.

Lite dålig timing (nr 2 dålig timing denna vecka) eftersom jag ska börja slita ner tapeterna i vårt sovrum så fort jag kommer hem idag. Men då kan jag i alla fall göra det med vetskapen om att resten av huset är i gott skick. Så skönt!

Gårdagens Zumba-TRX var riktigt kul. Jag har så svårt med koordination men det var roliga låtar o jag kämpade på så gott jag kunde. Får se om man lär sig någon gång!

Vissa är som moln

Ute snöar det!! Blää!!! Det gillar jag inte! O vågen går åt fel håll denna veckan. Det gillar jag heller inte. Vad har jag nu gjort för fel? Jag trotsar allt denna fredag o glittrar till det lite så får vi se om det blir bättre sen.

Jag

5 kommentarer:

 1. Vad härligt att komma hem till nystädat hus en fredag!!

  Zumban kommer snart att sitta som en smäck och anledningen till att vågen pekar upp istället för ner vet du lika väl som jag.

  Muskler väger som bekant mer än fett!

  Ha en underbar fredag ♥

  SvaraRadera
 2. sv: Skillnaden på dig och Biggest Loser deltagarna är att du inte bor på ett slott med tillgång till gym, personlig tränare och dietest 24 timmar om dygnet. Dessutom har de troligtvis lite mer och ta av än vad du har. Var inte så hård mot dig själv - var stolt över det du åstadkommer istället!

  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Vem har fått äran att städa huset? Låter underbart att få komma hem till ett nystädat hus. Har aldrig hänt mig än så länge. men vem vet...en dag ...kanske...eller inte!
  Ha en bra dag/kram

  SvaraRadera
 4. Snö!! Vad härligt lite fint kanske det blir även om du inte gillar det? Bodil

  SvaraRadera
 5. Lite sent för snö nu, tycker jag..
  Fin bild på dig.
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!