torsdag 19 januari 2012

Morgonpatrullen

Dagen efter

Det är jag och Lexie som är morgonpatrullen i vår by. Det fåtal hus som jag passerar på vår morgonpromenad är svarta som natten. OK i ett o annat hus lyser det ett ljus men de flesta verkar sova. O inte möter jag en enda människa. Aldrig någonsin. Det är ödsligt o lite skrämmande. Nerverna sitter fortfarande lite utanpå.

Vuxenmamman föreslog att jag skulle ha en träningsgadget på min blogg, så mycket som jag tränar. Ja det kanske man skulle? Runkeeper registrerar ju bara promenader och jogging. Ska se om jag kan fixa det.

4 kommentarer:

 1. Hoppas känslan försvinner och inbrotten slutar.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Lily Slim har roliga gadgets för allt som har med träning att göra!

  Och det här med tjejträffar - varför drar du inte ihop en sån?? Blev nästan lite ledsen när jag läste din kommentar inne hos mig. Jag hade gärna haft tjejträff med dig i alla fall ♥

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejja hejja.......jag vill också ha en sån.....

  KRAM

  SvaraRadera
 4. *s* Bra bild! :-))

  Snart är det dax på allvar för morgonpromenader för mig också. Vi väntar på att få hembesök från djurskyddsföreningen, men vi går händelserna i förväg och åker och hälsar på Flossy på lördag! :-))))
  Men hennes namn...det kanske vi måste försvenska lite. Flossy betyder "fjunig" *s* Men kan förväxlas med Floozy (slinka) vilket INTE är bra! Vi får se vad vi kommer fram till. *s*

  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!