söndag 22 januari 2012

Skönt att helgen är över……

Imorgon ska jag vila upp mig på jobbet. Bara sitta på min kontorstol, knattra på tangentbordet o granska lite ritningar. O så lugnt o skönt! Hela helgen här hemma har vi slitit som djur men nu är det klart. Klart för IKEA-leveransen som kommer imorgon. Då vet man vad som händer. Montering….ännu en kväll med slit, slit, slit….Hoppas det är värt all möda.

Alla som väntar på före-efter bilder får vänta lite till. Det här är en försmak. Till vänster gula målade väggar som vi hade innan. Till höger den nya fina vita tapeten med nästan lite silverskimrande ränder. Mer blir det inte idag kära vänner!

Till middag ikväll, som vanligt en fantastisk måltid ur 6 kilo på 6 veckor. En sallad med Västerbottenost, cashewnötter och hemgjord nötdressing gjord på valnötter.

Kvällen avslutades nyss med veckans sjätte träningspass. En hel timma på crosstrainern framför Biggest Loser.

406281_304674192918926_244753448911001_882593_1698664930_n

 

4 kommentarer:

 1. Åh, vilken helg!! Jag är imponerad! Både av ditt renoveringsarbete och din träning och kost. Du verkar verkligen fokuserad. Kan du inte skicka över lite träningslusta till mig:-)?

  Hoppas du haft en skön kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är så imponerad! Dels är du flitig i hemmet, sen gör du super god mat och så tränar du en hel timme.Klarar jag 15 minuter på crossen så är det allt.

  Vila nu upp dig riktigt på jobbet.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Biggest Loser är världsbäst att crosstraina till!!

  SvaraRadera
 4. Salladen ser god ut, du får gärna bjuda på receptet om du orkar.
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!