söndag 26 februari 2012

Athina Onassis de Miranda


Vilken fantastiskt underbar helg vi har haft! Jag o äldsta dottern o våra bästa kompisar ifrån förr. En heldag igår i Göteborg med shopping, lunch och hästshow!

Dagens överraskning, vem kommer in på banan om inte en av världens rikaste kvinnor, Athina Onassis de Miranda!! Rida kunde hon minsann också, snyggt o prydligt!


Det mest spännande för dagen var nog ändå Rolf-Göran Bengtssons felfria ritt. I omhoppningen var han sist ut och gasade för fullt mot sista hindret efter en för övrigt felfri ritt. En chansning som tyvärr inte gick hem. En bom trillade ner. Men friskt vågat!! En satsning som var härlig att se.

Ett nästan fullsatt Scandinavium, över 12.000 människor följde kvällens drama.


Dagens snyggaste dekoration var minsann de här söta hästarna och dagens snyggaste ritt svarade Patrik Kittel för. Patrik Kittel som vann Gran Prix Kür. Fantastiskt snyggt!

Visst är det härligt med vänner som man har så fantastiskt roligt med även om man inte träffats på flera år?? Mer sån´t:)

Ett demonstrationståg passerade förbi på Avenyn och vem kommer ridande där? Jo en bekant till våra vänner. Världen är allt bra liten ändå!
Denna underbart soliga dag har ägnats åt att skjutsa hem dottern till Lund eftersom hon skulle ha med sig ett vitrinskåp ner. Då blev det minsann ett besök på Bolagret igen o återigen lite shopping…..
På vägen hem skulle jag åka inom IKEA men vad händer då? Nu kommer jag söderifrån och ska svänga av mot Helsingborg norra. En okänd färdriktning för förvirrade mig. Jag som annars kommer norrifrån. Naturligtvis råkar jag svänga på E4:an mot Stockholm………E jag förvånad?? Nä, inte alls… Jag fick vända i Hyllinge o köra tillbaka o lyckades sen ta mig in på IKEA och ut igen UTAN att ha tappat bort bilen. Ett stort framsteg för mig….
Solen har jag bara sett inifrån idag men jag hoppas det kommer fler sådana här dagar!

6 kommentarer:

 1. Säkert en upplevelse att se Rolf Göran Bengtsson hoppa så länge man slipper höra honom prata (tacktalet efter Jerringpriset var en mara)
  Att missa avfarter och köra fel kan vi ta varandra i hand på - det händer mig hela tiden.
  Kul att Göteborgsturen blev så bra som du tänkt dig med allt vad den innebar!
  Kram //Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du håller med dig om tacktalet, det var pinsamt...

   Skönt att höra att det inte bara är jag som kör fel;) Jag är fruktansvärt dålig på sånt.

   Radera
 2. Haha..du..den där felkörningen har jag gjort minst två gånger. Det är så konstigt skyltat där. Rätt var det är, är man på E:4 an i stället för mot HBG norra! Lika trist varje gång.

  Ser ut som du haft en riktigt trevlig dag! Härligt!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst ligger avfarterna lite för nära varandra? Då är det inte bara jag som är pinsam då...Skönt att höra:)

   Kram

   Radera
 3. Jag kan inte ngt om det där med hästar och ridning. Men det är tjusigt att titta på tycker jag.

  Så härligt att få vara med dottern hela helgen.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Mysigt att få vara med dottern en hel helg! Men säger som vuxenmamman- jag kan inget om hästar!
  Men köra fel, det kan jag!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!