onsdag 29 februari 2012

Stark som en oxe


Ett bra träningspass idag (TRX), en av de dagar som jag kände mig urstark NÄSTAN hela tiden.Tur att även de dagarna inträffar ibland efter flera träningspass på rad när man bara känt sig liten o ynklig och orkeslös.
Idag har vi samåkt, älsklingen o jag. En gemensam lunch fick vi också på samma lunchställe som jag och yngsta dottern gästade förra veckan. Ett nytt favoritställe. Inte illa att äta oxfilé för 79 kr till lunch!


Jag måste dela med mig av vår morgonhumor. Jag är morgonpigg o oftast pigg som en lärka, älsklingen däremot, precis tvärtom. Igår morse står jag färdigduschad o klar i badrummet när han ragglar in. “Godmorgon” säger jag glatt. “Muckar du gräl eller”, säger han:-) Ha, ha, han har som tur är humor trots allt!! Jag älskar honom för det!

Jobba gratis, det är tydligen vad vi har gjort idag. 29 februari, skottdagen, den får man inte betalt för om man har månadslön. Ja, nu är det gjort, det kändes likadant som vilken annan dag som helst.


En annan stor händelse idag är att vår hemtelefon har gått i graven. Jag har sagt upp vårt abonnemang. Varför ska vi ha den?? Vi slåss om att INTE svara i den. “Det är inte till mig”. “Det är inte till mig”. Inte använder vi den heller. Vi betalar 139 kr i abonnemangsavgift o ringer för ca 20 kr. Pengar som kastas i sjön. Nu blir det mobilerna för hela slanten. Då är man alltid anträffbar och den som ringer får tag på rätt person. Undrar jag hur länge fasta telefoner finns kvar??

4 kommentarer:

 1. Visst har vi jobbat gratis i dag men jag har haft en bra dag ändå!
  Har samma morgonhumör som du och det är härligt.
  Men till kvällen tar det ut sin rätt och tröttheten slår till som ett bombnedslag emellanåt.
  Det är väl det onda med det goda tror jag!
  kram till dig

  SvaraRadera
 2. Men är du och jag samma person eller? ;-)
  Vi har också sagt upp vår telefon nu....se inlägg hos mig.
  Har också ätit lunch med mannen för 79 kr. hahhaha
  Jag är morgonpigg och kan börja babbla så fort jag slår upp ögonen och mannen grymtar tills en hel pannan kaffe är tömd.

  Men mina tre sista pass har varit värdelösa...inte orkat ett skit....

  SvaraRadera
 3. När jag kom tillbaka till Sverige efter att ha bott i Sydafrika så använde jag bara mobilen och Skype :)
  Hade ett abonnemang med ett svenskt nummer på Skype så att de som ville ringa mig i SA behövde bara betala sverigesamtal :)

  SvaraRadera
 4. Jag funderar oxå på att begrava hemtelefonen..

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!