torsdag 1 mars 2012

Ingen regel utan undantag


Igår skrev jag om hur morgonpigg jag är. Idag var jag trött som ett lik …..ingen regel utan undantag. Klockan blir alltid för mycket innan man kommer i säng. Ibland tar sömnbristen ut sin rätt.
Snoozade så många gånger det gick innan jag var tvungen att gå upp. Tryckte sen på kaffemaskinen UTAN att sätta in en mugg under…skulle sen hälla upp en ny påse proteinpulver i burken o som ni ser så hamnade en stor del utanför. Inte min dag idag. Kanske att man skulle åka tåg??

Bäddningen i vårt hus har alltid min man skött. Men nu, i det nya sovrummet går det inte lika bra. Det är för mycket kuddar….han ironiserade häromdagen om att han skulle behöva köpa in en elektrisk gaffeltruck för att flytta omkring alla kuddar:))) Han föreslog också att vi skulle sätta in en extra säng bara för att förvara alla kuddar i:))
Tja män, de förstår inte riktigt det här med heminredning…..

5 kommentarer:

 1. Hoppas att dagen fortsätter bättre iaf! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du har nappat på inredningstrenden från TV: kuddar och värmeljus? Hahaha. Det blir så fint när man bäddar med många kuddar. Men det är ju aldrig nån som ser eller uppskattar. Man vacklar in i sovrummet jättetrött mitt i natten bara för att sopa undan den vackra dekoren så man får SOVA!

  SvaraRadera
 3. Jag känner mig ungefär likadan, har bara suttit på en stol än så länge men jag undrar vad som kan hända efter att jag reser mig...?
  Jag har inte så mycket kuddar, inte lönt för sambon slänger bara ner dem på golvet!!!
  Ha en fin dag och jag hoppas att den fortsätter bättre än vad den startade!

  SvaraRadera
 4. Hoppas din dag blev bättre efter den morgonen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det är bättre nu.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!