lördag 18 februari 2012

Tuffare än någonsin

Morgonens cirkelträningspass var nog bland de tuffaste vi haft. En del beklagade sig men varför då?? Vi är väl där för vår egen skull?? Inte för tränarnas skull? Om det är tuffare än någonsin så gör det väl mer nytta än någonsin;) Hoppas kan man ju alltid….

Jag bara älskar mina tränare, Ulrika o Anne, bästa träningen jag någonsin haft, Jonas må förlåta mig, han är också bra men det här peppar mig ännu mer!

Till lunch blev det en sallad med rostbiff, cashewnötter, St Agur ost m m.

Mannen hade den goda smaken att själv ge sig ut i det noll-gradiga regnet med Lexie medans jag satt kvar inne i soffhörnet med en filt över mig. Ibland är livet gott!

När man inte behöver städa hela huset så finns det tid för annat. Ugnen fick sig en ordentlig omgång, liksom fläkt o spis.

Efter det så fick älsklingen för sig att han skulle baka en kaka o bjuda in sina föräldrar för att visa upp vårt nya sovrum. Då surnade jag till lite och ville också ha något gott till kaffet och hittade det här receptet på GI-kladdkaka som jag gjorde i muffinsform. Wow, vad gott det var!!! Nu gjorde jag den med mörk mintchoklad, hur gott som helst. Säkert inte optimalt ur viktminskningssynpunkt men för övrigt utan mjöl o socker. Prova!

Kvällens middag, sallad, stekt rödspätta med smält smör, ägg, sallad o majonnäs. Väldigt gott. Nu sitter vi här o tittar på sämsta Melodifestivalomgången någonsin o undrar; varför ser vi på det här???

 

10 kommentarer:

  1. Älskar Cirkelträning, att få ta ut sig helt.

    SvaraRadera
  2. Just så undrar jag också, även om det är kul på nåt sätt. Hatkärlek?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man tror ju hela tiden att snart så kommer det en bra låt;)

      Radera
  3. Jaa... sämsta var det!! Fy 17.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Men skit i det med chockladen- vi som tränar så mkt måste unna oss ngt också. VAd ska kroppen annars gå igång och förbränna.

    Du är så flitig med träningen. Och jag förstår inte heller varför man gnäller. Man har ju själv valt att gå dit. Jag älskar min träningsvärk som är på gång nu......hehehee......imorgon kör vi igen!

    KRam fina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hoppas chokladen försvinner...

      Klart vi tränar idag med! Idag blir det Mr Crosstrainer!

      Radera
  5. Nu när jag läst igenom hela ditt blogginlägg kan jag inte hjälpa att jag fastnar för dina sista ord. Jag tycker att det var den bästa omgången av melodifestivalen hitills! Jag tycker alla låtar var jättebra utan låt 2 & Ranelid!Så olika man kan tycka! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smaken är olika, annars hade det ju bara funnits en sorts musik här i världen. Tur är väl det!

      Radera
  6. Kakan ser väldigt god ut. Fast den inte har socker i sig ;)
    Men du...vilken skit omgång det var på mellon i går!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kakan VAR väldigt god! Nu ligger resten i frysen så jag kan ta fram en nästa gång det ska bjudas.

      Ja visst var mellon skit!

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!