torsdag 1 mars 2012

Isen har lossat


På väg hem över bron så flyter Nissan fritt. Förra veckan ett tjockt lager is men nu har äntligen isen lossat. En tidig vår? Jag hoppas verkligen det, det är vi värda efter flera års långdragna, sega vintrar.
Idag blev det en trevlig lunch med två goa kollegor. Det skapar energi och trivsel på jobbet.


Älsklingen har redan fått vårkänslor och börjat beskära träden. Han är alltid ute så fort det börjar anas en vår.

Väl hemma blev det en välbehövlig liten powernap på 15 minuter, sen kände jag mig som en ny människa igen! Zumba-TRX var kvällens träningspass. Även ikväll kände jag mig urstark! Jag tror jag har kommit över puckeln, det går framåt, jag utvecklas, vilken känsla!!! Så stark 2 dagar i rad, är det tillfälligt? eller varaktigt? Vi får se. Jag njuter så länge det varar.

3 kommentarer:

 1. Breaking the ice ;-)

  SvaraRadera
 2. Duktiga du! Alla tränar Zumba utom jag!? Vafan! Jag provade hemma en dag - flyttade soffbordet och efter tre steg slog jag huvudet i taklampan. Sen åkte Zumbaskivan...

  VÅR i luften! Skicka hit älsklingen! Min får inte vårkänslor förrän i maj. (Ja, nu tänker jag på träden alltså - inget annat! haha)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, just Zumban går ju inte så bra...alla andra dansar nog Zumba utom jag. Jag går BARA på den här halvtimman i kombination med TRX o jag står mest som ett fån o hänger inte alls med...men det är kul de steg man kan.

   Ha, ha, ja träden kan han väl få hjälpa dig med men inget annat;)

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!