fredag 27 april 2012

JAG–en ny människa!

Halleluja moment!!! Äntligen hemma igen! Nu har jag besökt vår egen toalett länge och väl o sen slet jag av mig alla kläderna och slängde dem i tvätten o så in i duschen….

Schamponera, balsamera, tvåla in. Oooo såååå skönt!!! Nu känner jag mig som en helt ny människa. Sällan har jag väl längtat hem så mycket, sällan har jag väl uppskattat så mycket att få komma hem. Hem ljuva hem!

Borta bra men hemma bäst. Min man blev rätt glad ändå när jag sa så.

O solen lyser och det är vår i luften. Huset är städat, veckohandlingen är gjord, älsklingen med dotter lagar mat o här sitter jag bara o väntar.Ibland är livet rätt härligt. Ibland har man mer vett än annars att uppskatta sitt hem och sina närmaste. Kanske behöver man en sådan här resa ibland?

Ännu en “sne-segling” under resan var väl det förbokade besöket på ett café som var så gammalt så det var inte sant. Gammalt är väl OK men gammalt och SKITIGT är inte OK. Där fanns ingen charm överhuvudtaget. Tur man är LCHF-are så man hade med sig sin egen mat….

Nu ser jag fram emot en kväll med Räkcocktail, Grönpepparkyckling o Let´s dance i hemmets lugna vrå!

Tålamod

6 kommentarer:

 1. Men du har ju varit i mina barndomstrakter. Scandic i Karlskrona var jag lite sur på för de serverade inga rågskorpor (det är en riktig Karlskronaspecialitet). Varför bodde du ute på Kungsholmen?

  Om du tittade ut över vattnet såg du Drottningskär på Aspö - på den ön låg mitt barndoms sommarställe. Betydligt bättre än militärförläggning

  SvaraRadera
 2. Jag bodde på Kungsholmen för att vi var där med jobbet. Ett utbyte mellan 5 kommuner. Trevlig utemiljö o trevlig tillställning men boendet ugh! På Scandic åt vi lunch, där var superfint!

  SvaraRadera
 3. Gott att du kommer hem till något som du gillar. KRAM

  SvaraRadera
 4. Även om jag uppskattar vårt hem varje dag så gör man det ju aldrig så mycket som då man kommer hem efter en tids frånvaro. Efter att ha sovit på ett logement så förstår jag dig precis.
  Då är väl ens hem ännu mer sin borg!
  Ha nu en skön helg i hemmets "lugna" vrå!
  Kram från Monica

  SvaraRadera
 5. Var i all världen har du varit? Jag trodde du besökt öststaterna men såg att du fortfarande befann dig i Sverige.
  Jo, allt är inte i toppskick i Sverige heller....har varit på en del kymiga ställen myself....

  SvaraRadera
 6. Ni kunde väl ha fått bo på Scandic och åkt på en båttur till Kungsholms Fort i stället ;-)

  Kram Ester

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!