lördag 5 maj 2012

Det är förrädiskt!

Övningskörning

Man öppnar ögonen till en klarblå himmel. Det ser ut som en underbar vårdag men ack så förrädiskt!

Öppnar man dörren så möts man av en isande vind. Så kall så jag vill inte ens tänka på att gå ut! Det blir definitivt inomhusgöra på förmiddagen. Jag hoppas att dagens träningspass är förlagt inomhus!

Förkylningen vill inte släppa sitt grepp. Varje morgon vaknar jag med halsont och rinnande näsa. Det blir bättre framåt dagen men det känns på träningen att krafterna har inte kommit tillbaka. Jag orkar inte alls som jag gjorde innan. Luften tar slut. Irriterande!

Igår kväll var jag och hämtade yngsta dottern efter en grillkväll på stranden. Det blev övningskörning hem (duktig dotter, grillkväll på stranden innebär inte sprit….). Körläraren hade talat om för henne att hon hade alldeles för mesiga föräldrar…..Hon måste lära sig att gasa:)) Jag måste säg att hon kör bra alla redan. Det här kommer nog att gå galant. Snart en till i boet med körkort. Snart bara minstingen kvar men han kör ju moppe o lastmaskin så han är rätt självgående ändå.

Mamma rädd

(Det här är helt klart jag när jag är ute och övningskör med mina barnLer Det kan jag lova att de håller med om!)

3 kommentarer:

 1. Jag ska gå på körkortsutbildning i morgon med min dotter. Sen blir det övningsköra av antar jag. Har ingen riktig lust:-) Är en mes när det kommer till fart på vägarna. Till och med lastbilar kör om mig:-)

  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, förstår dig precis! Sån e jag med o jag är faktiskt precis som på bilden, trampar på en obefintlig broms i golvet hela tiden. Det är jättejobbigt:)

   Kram

   Radera
 2. Jag är precis lika mesig jag! Vadå? Måste de lära sig gasa? Tycker det funkar utmärkt med att rulla lite lätt och bromsa;))
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!