onsdag 2 maj 2012

Man vet aldrig vad som väntar

Ibland rullar det bara på. Tiden räcker inte till. Idag blev det återigen raka vägen till träningen från mitt jobb sen hem o dammsuga lite o plocka o röja ändå tills klockan var 9 och Greys Anathomy började, då sjönk jag äntligen ner i soffan.

Träningen är så sjukt rolig! Man vet aldrig vad som väntar en. Det är olika varje gång. Idag fick vi intervallspringa på slingan i skogen och sen ha styrketräning i skogen. Jag blir bara mer o mer slut för varje gång. Tråkigt nog känner jag fortfarande av förkylningen. Orken är inte på topp, jag halkar efter känns det som. Det är inte roligt. Nu måste den snart försvinna!

Återigen tänkte jag idag på hur bra jag trivs med mitt nya jobb. Jag är så glad att jag vågade språnget. Jag är nöjd med mitt liv!

4 kommentarer:

 1. Det är en underbar känsla när man känner att man valde rätt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter härligt!! Och så duktig du är med träningen! Varför kommer jag aldrig igång!? Efter helgens fettobilder borde jag ju få lite fart...men nej. Det händer inget...suck!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du, det är tufft att våga! Och jag är glad att du gjorde det. Du har ju vågat göra stora förändringar förut, och det visar ju att du är en människa som törs ta ansvar för hur du vill ha det i livet, och gör de förändringar du behöver för att bli lycklig och hel. Heja dej!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så go du Kicki! Du är väl verkligen en sådan människa du också! Som t o m har vågat språnget att flytta utomlands. Jag beundrar dig o anser att du gjort helt rätt. Jag känner själv att jag gjort helt rätt i mina val och så glad att jag vågat!

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!