lördag 12 maj 2012

Uppraggad bland blommorna

2012-05-12 08.35.41

Igår på min väg över torget på väg tillbaks till jobbet efter lunchen så fastnade jag för den här fina överdådiga blomman. Då kom den engelsktalande försäljaren fram till mig och talade om vilken fantastiskt vältränad kropp jag hade och vilka ben! Vad tränar du?

Hmmm, snygg var han också…o inte otrevlig men oj vad han gick på..han ville bära mina blommor till bilen (tur jag skulle tillbaka till jobbet) o så frågade han om han inte kunde få bjuda mig på kaffe någon dag. Då talade jag om för honom att jag är faktiskt gift…

Ja, det var den dagens egotripp, jag rodnade nästan hela eftermiddagen bara jag tänkte på det. Det värsta är att det här blomsterståndet är placerat på torget precis framför entrén till mitt jobb så det är i princip omöjligt att gå ut från jobbet utan att gå förbi där. Hoppas han inte är kvar på måndag. Min älskade man får se upp;)

Igår kväll var äldsta dottern med pojkvän hemma. Det blev grilla ute o äta inne. Grillad mat är ändå bäst. Varför kan det inte bli väder som man kan sitta ute i?? Jag blir så irriterad när jag läser min systers blogg (hon bor i Florida) där hon beklagar sig för att det börjar bli för varmt!!! Flytta hit då! Vi kan byta:) Jag skulle inte klaga om jag bodde där!

Idag, regn o hårda vindar o kanske 10 grader. Nästa lördag är det cykelfest, väderprognosen ser PRECIS likadan ut inför nästa lördag o jag som inte trodde att det kunde bli värre än förra året….det kunde det visst.

546260_10150894836090560_207637710559_12053547_841898379_n

5 kommentarer:

 1. Wow inte helt fel med lite egoboost! :)
  Och vilken härlig blomma!
  Ha en skön lördag fina du!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack, nä det är inte helt fel allt i bland:)

   Kram

   Radera
 2. Då är det ju svårt att inte köpa någon blomma ;-)

  SvaraRadera
 3. Sånt kan man leva på länge. Men han hade säkert rätt. Ha en fin Lördag.

  SvaraRadera
 4. Visst blir man glad över lite smicker!? Vips är den där medelålderskänslan borta! Fast det förvånar mej inte, för du är ju snygg ;)
  Här börjar också bli varmt - men jag klagar INTE, för alternativet är så mycket värre....

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!