söndag 13 maj 2012

Vilken mardröm!! O så Instagram, en ny passion!

2012-05-12 16.06.33

Vilken mardröm jag hade i natt. Jag drömde att jag hade börjat äta bröd och gått upp flera kilon!! Jag förbannade mig själv.

Vad skönt att sen vakna upp och inse att det var bara, just det, en mardröm. För sån e jag, inget bröd här inte. Det är gott men inte värt priset.

Jag tror att jag äntligen har börjat förstå mig på Instagram. Lite irriterande för en tekniknörd som mig att inte fatta direkt hur det hänger ihop. Jag tror det kan bli en ny passion. Ännu en sak att hinna med….Tänk om man skulle råka tappa bort sin Smartphone, herregud! Jorden skulle gå under! I den har jag nästan hela mitt liv. Blogg, Facebook, mail, Wordfeud o så nu Instagram! Twitter lyckas jag inte fastna för, förstår inte riktigt vitsen med det. Tur e väl det, eller så upptäcker jag snart tjusningen med det också. Det gäller väl bara att jobba på det….

2012-05-12 16.06.02

Hovdamen heter jag på Instagram, Wordfeud o Twitter om det är någon som vill följa mig även där. Välkomna!

Om någon vänligen skulle kunna förklara för mig hur man för över bilderna till datorn förutom via Facebook o Twitter så vore jag glad. Alternativet mail hittar jag inte. Lite dum är jag fortfarande….

Min kompis Nina konstaterade när hon såg mina bilder att det är typiskt mig att ha lila tulpaner, själv har hon rosa. Jag är lila och hon är rosa, kul, det avspeglar sig även i trädgården!

Solen lyser, idag blir det en heldag i trädgården! Så underbart!

5 kommentarer:

 1. Superhärlig färg på tulpanerna. På vår tomt finns dom flesta färger utom just lila och rosa. Jag fattar mig inte heller riktigt på alla tekniksaker. Så av mig får du ingen vidare hjälp ;)
  Instagram har jag några vänner som börjat med. Jag förstår inte riktigt än men jag fick figurera i ett sådant själv igår..

  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Men jag gillar både lila och rosa tulpaner, vad är man då ;-). Jag tappade min Iphone i golvet på Maxi för någon vecka sedan. Den slutade fungera, skärmen blev alldeles vit med svart streck. Nu har jag en liten android, som jag fått "låna" av min snälla pappa. Jag saknar min Iphone.

  Du är duktig som kämpar på så bra med din kost och träning.

  Ha en skön avslutning på helgen. Kram Ester

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att det bara var en mardröm. Jättefin färg på tulpanerna. Hoppas att du fick en skön dag ute i din trädgård. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 4. Jättefina blommor. Jag har i-tunes installerat på min dator och iCloud på och då kommer mina bilder till datorn genom Wi-fi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag har ingen iPhone, utan en Android men jag tror jag har hittat det nu!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!