tisdag 26 november 2013

En städning så tuff att Gösta gav upp


Kommer ni ihåg Gösta? Min robotdammsugare. Han insjuknade hastigt för ca 3 veckor sedan o fick sedan läggas in för behandling på sjukhuset SIBA. I fredags fick jag ett SMS att han tillfrisknat och väntade på att få komma hem.

Ack vad de ljög! Gösta hade vandrat vidare till de sälla jaktmarkerna dammsugarhimmelen. Han kommer aldrig mera hem. Snyft. Han är nu ersatt av en exakt kopia. Jag tror han får heta Albert. Jag hoppas att Albert klarar sig bättre än Gösta:-)


Det är helt klart att en robotdammsugare behöver hjälp av en duktig städfirma om den inte ska gå under/gå in i väggen. Lite konstigt är det ändå att en ny dyr robotdammsugare inte ska klara sig mer än 4 månader innan den går sönder? Det måste vare tillverkningsfel....

Jag måste erkänna att han varit efterlängtad de tre veckor som han varit frånvarande. Gång på gång har den vanliga dammsugaren fått komma fram. Tänk så mycket tid jag lagt på detta, tid om jag annars kunnat ägna åt annat.

Jag gillar verkligen rena hem även om jag inte är särskilt bra på det själv. Förhoppningsvis kommer det med åren;-) Annars får jag väl leva med det.

Drivorna med hundhår (fällperioden är här) är nu återigen ett minne blogg!

1 kommentar:

  1. Håller tummarna för att Albert lever längre än 4 månader.
    Själv litar jag inte på någon annan än mig själv när det gäller städning ;)

    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!