torsdag 20 februari 2014

3 bra saker, Storytel o så en clown till kaffet

20140220_165810

Bra sak nr 1: Sonen fick lägenheten han sökt! YES! Snygg o trevlig 2:a centralt i Halmstad. Så glad för hans skull.

20140220_165825

Bra sak nr 2: Äldsta dottern var på en jobbintervju på ett jobb som hon verkligen vill ha och det kändes bra! Nu håller vi tummarna!

20140220_165833

Bra sak nr 3: (kanske den bästa av alla idag) Yngsta dottern landar förhoppningsvis i detta nu på Kastrup efter sin Thailandsresa som kanske inte riktigt blev som hon tänkt sig. Jag är sååå glad åt att hon kommer hem igen. Aeroflot flög hon hem, via Moskva. Fint som snus meddelade hon från Moskva, förutom att alla pratade ryska med henne. Hon såg kanske lite rysk ut;- )

Ibland gör reklamen nytta. Storytel, ljudböcker i mobilen. Den reklamen hör man ju jämnt. Jag lyssnar gärna på ljudböcker på väg till o från jobbet men hittills har jag kört “snik-varianten” XXXXX nedladdning, harkel, hm…… Det känns lite löjligt när det faktiskt finns Storytel. En valfri bok i månaden för 89 kr eller obegränsat med ljudböcker för 169 kr/mån. Det är ju inte mer än vad en vanlig bok kostar. Nu lyssnar jag på James Patterssons Swimsuit. Jag kände att en engelsk bok innan Floridaresan är vad jag behöver. Rätt praktiskt att ha en bok i mobilen, då kan jag lyssna även när jag inte kan sova o s v. Det blir nog fint det här.

Nu: En clown till kaffet. Ett riktigt bra program med bra skådespelare.

1 kommentar:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!