söndag 23 februari 2014

Lever jag eller??

Ulrika design

Min kära syster, som bor i Florida, messade idag och frågade om allt var bra etc. Bloggen var död….Tänk jag skrev inget i förrgår o inget igår.Då undrade hon om allt verkligen var OK. Vilka förpliktelser man har; –)

20140222_205039

Jag har istället ägnat fredagskvällen och dagen igår åt mina kära döttrar. Mysmat och nästan en heldag med shopping på Väla igår. Kvalitetstid!

Plånboken på översta bilden tillhör nu mig! Jag har letas i säkert ett år men inte hittat något som fallit mig i smaken. Igår hittade jag den äntligen!!! En lila i rätt utformning o storlek från Ulrika design. Det var ett “måste-bara-ha” köp. En shoppingdag då jag egentligen inte skulle köpa någonting. Jösses, det är ju bara 17 dagar kvar till Florida o DÄR ska jag shoppa.

Som ni ser så gick det inte så bra….En plånbok, en leopardmönstrad kofta, en läppenna o lite schampo o balsam. Ja, ja, det var bra köp enligt mig o vi hade en fantastisk dag tillsammans. Så du ser syrran, allt är bra; –) Jag har bara inte haft tid men ja, jag vet att det är ovanligt.

Igår valde jag att spela på V75 i form av andelsspel. Det var dags för en ny giv, det har gått så dåligt länge nu. O jo, det gick ju bra. 7 rätt direkt!!! Utdelning: 3400 kr, delat på 10 andelar….Jag o mamma får alltså….17 kronor var…..undrar hur vi ska festa upp dem : –)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!