onsdag 12 mars 2014

Jag är redo! Florida–nu kommer vi!

2014-03-12 07.38.44

Väskan är packad o klar. Pyntad med finaste bagagebandet och adresslappen som jag fick i födelsedagspresent av en kollega. Det kommer väl till pass nu. Aldrig har den väl varit så tom men ändå så väger den 16 kg!!! 5 kg väska, resten packning. Tangentbordet till iPaden, inte bra, alla böckerna, inte bra men böckerna lämnar jag kvar allt eftersom jag läser, eller så får mamma släpa på dem på hemvägen;- )

2014-03-12 07.52.46

Direkt när jag vaknade idag blev det lite ändrade planer. När jag kollade tågtiderna en extra gång så framgick det att det var signalfel mellan Halmstad-Helsingborg o att tåget var ca 15 minuter sent! Vi hade inte jättegott om tid från början så nu meddelade jag genast mitt ressällskap att de måste ta ett tidigare tåg! Man vill ju inte gärna komma försent till flyget! Som tur var vaknade jag tidigt så det har ändå varit gott om tid (annars hade jag inte suttit här:- )

Nu är bara den ständiga frågan: Vad har jag glömt denna gången?? Alltid är det något men så länge passet o kreditkortet är med så ska jag väl klara mig!

1 kommentar:

  1. Precis som du skriver, det viktigaste är med ;-) Ha det bra!!
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!