torsdag 20 mars 2014

Med sjotaxi i Fort Lauderdale

                            
Ja idag far inlagget bli utan prickar ovanfor bokstaverna. Jag lanar syrrans dator. Sista natten med ganget. Det var det igar, allting har ett slut, sa ocksa denna resa. Ikvall aker vi hem men inte forran sent sa vi har en hel lang dag pa stranden kvar. Traningskladerna ar pa sa jag startar med en joggingtur, den sista i Florida pa ett tag.




Igar korde vi ivag lite langre bort pa stranden och la oss nedanfor Hilton dar vi kunde hyra solstolar med dynor. Det kandes riktigt lyxigt efter att ha legat rakt ner i sanden alla andra dagar. Att det fanns ett Starbucks inne pa Hilton gjorde ju inte saken samre!




Den har goa killen, min kare systerson, har verkligen vaxt till sig och blivit valdigt artig, trevlig o pratsam pa ett nastan litet vuxet satt. Jag kommer att sakna honom!





Pa kvallen akte vi ut med en sjotaxi for att se Fort Lauderdale fran kanalsidan dar alla de vackra husen ligger, for att inte tala om de stora yachterna! Tom Cruice hus o Steven Spielberg bat for att namna nagra. En jattefin tur bade i ljus o morker.





Nu finns ingen tid att forlora! Ut o jogga o sen solen! Imorgon ar vi hemma i kalla Sverige igen.


2 kommentarer:

  1. Njut av de sista i Florida! Här på östkusten har vi snö....

    SvaraRadera
  2. Har hört att Skåne haft 10 grader och sol i dag, hoppas solen möter dig när du kommer hem. Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!