söndag 12 oktober 2014

Ett lejon till lejonhannen o lejoninnan

Idag är nacken liiite bättre. Jag har kunnat ligga i min säng hela natten även om jag inte sovit hela tiden precis. Träningen går åt pipsvängen. Det är så typiskt, precis när man ska satsa lite mer intensivt då händer alltid något.

Jag fick i alla fall till 5,3 kilometers promenad med Lexie idag. Jag får väl vara nöjd med det. Om man räknar in den promenaden så blev det 4 träningspass denna veckan istället för fem.

Vinstället som vi fick i födelsedagspresent av mina döttrar är nu äntligan ihopmonterat och jag skyndade iväg till Systemet för att fylla på i hyllan. Visst pryder det sin plats? Jag har länge önskat mig ett vinställ för att kunna ha ett litet lager med vin hemma. Det känns så tryggt på något vis;-)

Idag har vi hälsat på mina föräldrar och blivit bjudna på lunch på "Motellet". Trevligt o gott! På vägen hem åkte vi om Fynda i Falkenberg för jag skulle visa upp soffan för min man som jag o dottern hittade för ett tag sen. Han hittade en annan som föll honom mer i smaken så nu funderar vi. På väg ut från affären fick vi syn på det här lejonhuvudet o det kunde vi bara inte motstå! Vi är Lejon båda två och det här var ju bara så läckert! Det ska få pryda sin plats i trappan på väg upp till vårt bästa rum.

Idag har jag också besök min systers svenska hus för första gången på länge. Ytterbelysningen (som går på skymningsrelä) är nu tänd och två små fönsterlampor står på timer. Jag insåg som först häromdagen att det såg väldigt tråkigt ut hos henne när hela huset var kolsvart. Nu är det äntligen åtgärdat.

 

2 kommentarer:

  1. Det är nackdelen med vinställ, att man hela tiden måste köpa nya flaskor och fylla på eftersom det ser så tråkigt ut när det är tomt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha, ha, ja det har du så rätt i:-) Det blir nog många vändor till Systemet!

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!