tisdag 17 februari 2015

Olivoljeprovning med Sanna Töringe

Ikv_ll_har_jag_gjort_n_got_annorlunda.__Jag_har_varit_p__en_mycket_trevlig__olivoljeprovning_med_Sanna_T_ringe__sannasitalien_hos__butikernapagarden__nublirdetolivoljap_allt__

Ikväll var jag på ett mycket trevligt evenemang, olivoljeprovning med Sanna Töringe. För mig har olivolja varit olivolja, typ. Ikväll fick vi smaka ett flertal olika utvalda olivoljor som direktimporterats från Italien. Jösses vilken smak! Det var något helt annat än de som man köper på ICA. Lite beskt, lite fränt men gott.

Hela dagen har jag bävat lite. Olivoljeprovning, det innebär säkert att man äter bröd. O jag hade rätt. Som tur var så var det små, små brödtärningar av ett lätt o fluffigt bröd (gott!) så det blev inte så många gram utav det, som tur var.

2015-02-17 19.50.05

Hem åkte jag med två olika olivoljor tillsammans med de här ostchipsen. Ostchipsen kommer att få följa med på planet till Gran Canaria på lördag. Det kommer att bli ett perfekt snack att ha med på resan. Det vattnas redan i munnen bara jag tänker på det. Jag tänker INTE öppna o smaka innan dess, då kommer de garanterat att vara slut innan lördag. Jag känner mig själv….

2015-02-17 19.11.06

Jag gillar mer o mer min Lifesum-app. På kvällens olivoljeprovning bjöds det på ett glas vin och när jag matade in det så kommer det upp som ett “grönt” livsmedel som man kan äta mycket avSmileHa, ha, brödbitarna däremot som jag provade olivoljan med, de lyste det väldigt rött om!

Dagens positiva:

Jag har jobbat på mitt hemma-kontor och fått jobbat undan SÅÅ mycket och dessutom hunnit med en joggingrunda i samband med lunchen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!