fredag 6 mars 2015

Vem ska man tro på, tro på, tro på när....Min våg och mina kläder talar inte samma språk. Min våg säger att jag gått upp 0,9 kg under semestern, mina kläder säger något annat. Min kläder sitter ledigt och bekvämt på min kropp och besvärar mig inte alls.

Denna gånger väljer jag faktiskt att lyssna på mina kläder. De har rätt o vågen har (nog) fel! Jag tror att det har hänt något! Kanske att en del utav fettet äntligen har omvandlats till muskler:- ) Jag lever lyckligt o tryggt vidare i den tron (den enda tron jag har...).

Som vanligt så var det idag tungt, tungt, tungt men det är ju så det ska vara. Ikväll känner jag mig riktigt mör o go i kroppen.

Sömnlösheten börjar snart göra mig lite "kokt". 3.11 stod klockan på imorse när jag slog upp mina blå. Det är sååå frustrerande! Halv 4, halv 4 o så 10 över 3?? Sommartid, hallå?? Kom hit så att mina uppvakningstider blir någorlunda normala igen. Jag tror jag ska prova Yoga, kan det var något för mig kanske? Nästa vecka är ett lunchpass inbokat, vi får se vad det ger.

 

 

Fredagkväll. Slutet på en oerhört hektisk vecka. Den firar vi på bästa sätt, min man, min son o jag. Broccolli-soppa á la LCHF med ost, creme fraiche och olivoljemarinerade räkor. Sanslöst gott! Let´s Dance på tv och ett glas rött. Sen inväntar vi väl bara John Blund.

2 kommentarer:

  1. Tro på dina kläder! Så bra jobbat av dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja för en gångs skull väljer jag att göra det!

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!