söndag 21 augusti 2011

Fetast i världen


Läste på Aftonbladet om Susanne Eman som jobbar på att bli den fetaste mamman i världen....hon äter 21000 kcal om dagen!!!! hon väger nu 317 kg o hoppas nå upp till 730 kg när hon är 42 eller 43.....
Citat: "– Ju större jag blir desto bättre mår jag. Jag känner mig sexig och full av självförtroende."

Finns det några piller för såna eller???

Kan bara tala om att det är INTE MITT MÅL!!! Tvärtom! Joggingturen redan avklarad även idag. Min man muttrar långt ner i kudden: Det är nåt fel på dig:))

Jo denna veckan känns bra. Två X-fit pass o 3 joggingrundor för att inte tala om promenaderna. Gårdagens kaloriintag gör väl ändå att det kanske inte blir något minus på vågen förstås. Vi får se.

5 kommentarer:

 1. duktig du är !!!
  här börjas det imorgon & nej fetast i världen är ingtet för mej heller men nån stanns under alla extra kilon borde jag hitta mej själv :)

  Snygg header du gjort.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig!!
  Ursäkta mig, men den kvinnan måste vara det dummaste jag nånsin läst om, hur jä..a pantad får man vara? Hon kan inte förstå hur farligt det är med sådan övervikt, hon får vara glad om hon ens överlever sin 40-årsdag!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Herre gud - har hon aldrig hört talas om hjärtinfarkt?

  SvaraRadera
 4. Det skär i mitt hjärta att du mist din bernertjej Molly. Jag miste min Dino i mars i år och miste mitt allt Bobo i jan 2009. Men jag har ändå turen att ha Lego & Duplo.

  SvaraRadera
 5. Ja.. den fetaste DÖDA mamman!! Hur fan tänker människan?? Eller...hon tänker väl inte alls. Och hur fan har hon råd att äta så mycket?!?!?!
  Idioti!! BAH!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!