tisdag 6 september 2011

Ett underskattat plagg


Smått illamående o ont i magen hela förmiddagen, misstänkt typ magkatarr. Inhandlade snabbt Pepsid Duo på Apotekspersonalens inrådan. Kändes bättre en stund men blev 10 gånger värre efter lunch. Det blev en snabb hemfärd o ett par timmars sömn i fosterställning i sängen. Nu känns det något bättre men långt ifrån bra.

Älsklingen döende i förkylning (jo han säger själv att han vet inte om han överlever dagen...:) o så jag med magont. Vilket ynkligt par vi är idag. Nu sitter vi här i varsitt soffhörn o tittar på Hus på landet, Bachelor o annat skräp:)

Underklänning. En ny favorit hos mig. Ett underskattat plagg. Vilken bomullsklänning som helst faller snyggt (hm, nja, nästan då i alla fall) även på en rultig kropp med en silkig underklänning som bas. Varför har jag inte upptäckt det förrän det sista året? Dessutom ger det en härlig känsla med detta silkiga, svala plagg närmast kroppen. Dessutom så finns det ju fina shapingklänningar! Så tjejer!! Köp fler underklänningar!!

5 kommentarer:

 1. Nämen hejsan på dig din lilla sjukling :0(. Usch för magont o. elände. Hoppas det ger sig snart. Tack för din kommentar :0), du var snabb som en vessla att se mitt inlägg ha ha. Hoppas du kryar på dig o. att din mage rättar sig till snart. KrAMelikram
  p.s tur att du lämnade kommentar så att jag fick din nya länk, visste inte att du hade flyttat din blogg. :0)

  SvaraRadera
 2. Stackars er! Magkatarr ska man ta på allvar! Krya på er båda två!!
  Håller med, underklänningar är underskattade, har det ofta under mina tunikor, snyggt är det också=D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas inte det är magkatarr. Det är hemskt att gå och dras med.
  Tack för tipset med underklänning. Det ska provas :)

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Åh! Nu har jag hittat din blogg!! Tack vare att du skrev en kommentar på min. Så nu kan jag följa dej med! Läste några inlägg såklart, och fastnade för det här med underklänning. Du har så rätt! Men, jag som också lärt mej att uppskatta och använda både underklänning, underkjol och "riktiga" underkläder, har upptäckt att dom är svåra att hitta.! Jag blir bemött med stora frågetecken när jag hittar en snygg kjol eller klänning och frågar expediten vad jag hittar det som passar under. Expediter av den yngre generationen har aldrig sett såna plagg, och tror att det är för folk över.... ja min ålder, hahaha. Så man får vårda dom man har väl, tills man hittar nya. Det är lättare utomlands, där dom ofta har en mer traditionell klädkultur, tror jag.
  //Kicki

  SvaraRadera
 5. Visst är underklänningen/kjolen en gåva från någon... Jag tycker det är så fult när klänningen eller kjolen "klibbar fast" på benen mot byxor/tights/strumpbyxor eller vad man nu har! Har inte heller upptäckt detta förrän på senare tiden, men bättre sent än aldrig ;-)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!