lördag 3 september 2011

Helt slut!Vilken dag! Vaknade vid 6-tiden, en stunds läsning o sen frukost. Efter det ett par timmar i trädgården bland mjölktistlar, våtarv o nässlor. Oj vad de har växt till sig efter allt regnande! Inte har man kunnat va ute o rensa på länge heller.

Snabbt in o duscha o så iväg för ett möte med min underbara frisör. Lite vax på ögonbrynen (ju äldre man blir, desto mer jobb blir det med allting:) o så lite styr på frisyren igen.Hem igen o ut i trädgården o trimma o klippa gräset (jo älsklingen har ischias, diskbråck o förkylning, typ...). Framåt 4-tiden kom jag äntligen in o kunde börja dammsuga....

O så träningsvärken ni vet, sen i torsdags, jag har frustat o grymtat o pustat hela dagen. Det har gjort ont överallt. Ikväll när vi var ute o gick konstaterade mannen att jag gick som en fotbollsspelare idag, typ:))

Förresten, en bananchokladkaka och en äppelpaj har jag också hunnit få in och ur ugnen. De står o doftar så gott på bänken. Synd att det är så onyttigt bara:(

Nu ska jag se "Tack för musiken" med Niklas Strömstedt, ett av de bästa programmen på tv för tillfället. Kvällens gäst är Orup som jag tycker har gjort en hel del bra låtar.

Hur håret ser ut då?? Jo så här ser det ut.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

  1. När man håller på och flänger runt som du gör kan man med gott samvete äta lite gosaker ;-)
    Så fin du blev i håret. Jag funderar också på att klippa av mitt långa hårsvall till axellängd, men just nu leder "fegheten" :-)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!