fredag 9 september 2011

Får jag lov att presentera...


En av mina bästa vänner. GPS:en. Hon (jo, det är en hon:) gör mig lugn o trygg o avslappnad. Idag skulle jag åka till Helsingborg o hämta ett bord med stolar som äldsta dottern köpt på Blocket. Utan GPS:en hade jag blivit nervös o stirrig o det hade garanterat slutat med att jag kört in till en vägkant o sen hade jag suttit där o gråtit:o Jomen kanske inte riktigt men nästan. Jag är en usel bilförare o en ännu uslare kartläsare men med min GPS i bilen så känner jag mig lugn o trygg o jag kör utan problem vart som helst. Tack min älskade älskling för förra årets julklapp!!


När man ändå var i Helsingborg så var man ju tvungen att besöka det "nya" Väla, större o flottare. Det var nästan så jag fick en känsla av Sawgrass där inne. Efter att ha stapplat runt hela nya Väla på skor med klackar så var jag nästan gråtfärdig. Aj vad min fötter gjorde ont, det var NÄSTAN så att jag klev ur skorna och bar dem i handen men så kan man ju inte göra, det var bara att bita ihop. Gräddbullerian, mmm, vad gott det såg ut! Om jag köpte några?? NÄÄÄ, faktiskt INTE! Idag var karaktären på topp!!


Efter maten landade min sjuka älskling i soffan framför en fotbollsmatch. Då gav jag mig ut på en kvällspromenad med Lexie. Vilken underbar himmel.


Lexie var nöjdast av alla, som vanligt på promenaderna. Det bästa med kvällens promenad var annars att jag upptäckte att man faktiskt KAN ta kort med mobilen utan att Runkeeper stängs ner:)) Nu kommer det bli fler bilder när jag är ute o går!Nu har även jag landat i soffan o försöker utestänga ljudet från fotbollsmatchen på tv. Det, är inget som intresserar mig! Tur att man har sin dator.


En riktigt fin eftermiddag har det varit, 19 grader varmt o strålande solsken. Ibland är hösten fantastisk!

Dagens träningsvärk sitter nog mest i, som vanligt benen, men även...rumpan!


Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

 1. När man har värk som är träningsvärk då är det så att man kan stå ut med det?? Hi hi, eller hur, då vet man att man använt förslappade muskler.
  GPS är jag sådär förtjust i.... Blir så trött på den där käringen som tjatar: " Om 200 meter, sväng höger.Sväng höger"....o.s.v. Ha ha men visst är den bra att ha.
  Ha nu en goer lördag. krAMelikram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar min GPS jag med. Skulle inte klara mig utan den om jag skulle till ett nytt ställe och sambon inte är med ;)
  Har noll lokalsinne..

  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Jag har också en GPS, men det är en han. En SVENSK han såklart!

  SvaraRadera
 4. Bara man ställer in GPs:en rätt. Hur jag än gör så visar den alltid jag ska ut på E:6 när jag kör från brännborns o hem. VEtefan vad jag gör för fel. När jag är mitt på nöttebackar säger den åt mig att vända när tillfälle ges.

  SvaraRadera
 5. Ammis: Man kan ju stänga av rösten!
  Yvonne: Du har nog en dålig GPS eller dåligt uppdaterad programvara. JAG skulle i alla fall inte klara mig utan men ni har väl bättre lokalsinne än jag kanske.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!