söndag 2 oktober 2011

Jag o Bruce SpringsteenMed ett stadigt tag med båda händerna om ratten begav jag mig hem från denna idyll. Från Västergötland, genom Halland för att slutligen landa i hemma i Skåne. 14,5 mil avverkade jag lätt idag. Jag som brukar tycka det är jättejobbigt att köra bil gjorde det med lätt hjärta och pigga ögon idag. Det bara rullade på, jag i min lilla svarta bil med Bruce Springsteen dånande ur högtalarna. Idag fick discobilen verkligen göra skäl för namnet. Det är yngsta dottern som döpt den till det p g a High Perfomance soundet.


En underbar eftermiddag och kväll med de kära gamla vännerna. Nu längtar jag redan tills nästa år när vi gör om det. Jag är så glad att vi tagit upp detta igen. Det känns så bra. Ni är underbara, båda två!

Ett dis vilade över hela vägen hem men senare på eftermiddagen kom solen fram med hela sin kraft och jag fick en liten stund i solstolen igen.Husse har målat i helgen och tydligen tyckte Lexie att hon kunde hjälpa till men istället för pensel har hon använt svansen....så där vit brukar inte den vara! Undrar hur vi ska få bort det.


Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du har kryat på dig du också :)
  Stackars lexie som har målat... Det enda är nog att klippa bort det...
  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har haft en bra helg !!
  Kram Helene.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!