torsdag 29 december 2011

Tack älskling!Han har gjort det igen! Maken alltså, ställde väckarklockan på 7 o sen stängde han av klockan o somnade om. Inte jag.

Tack älskling säger jag då! Det innebar ännu en morgon som startade med ett träningspass. 30 minuter på crosstrainern under tiden som jag tittade på ett avsnitt av Skavlan. Ett avsnitt där en av tonåringarna som överlevt Utöya var med. Gripande.

Igår kväll skällde jag på min 17-åring när hon satt i soffan och bara "malde" in godis i munnen. Dels för att jag tycker att hon har inte gjort annat än ätit godis hela julen, dels för att det givetvis frestade mig...Även min hand slank iväg och tog en bit wienernougat o sen en till. Då säger hon till mig: Sitter du där o äter wienernougat när du tittar på Biggest Loser!! Då skämdes jag.....klart jag måste ta ett eget ansvar o inte skylla på henne. Jag måste lära mig att stå emot, inte falla för frestelser, annars går det ju aldrig.

5 kommentarer:

 1. Vilken man du har! Hoppas att han gör likadant imorgon.

  SvaraRadera
 2. He he! Du tror inte maken har en tanke bakom det där...? Karlar är jäkligt manipulerande ibland... (Jag är inte så sur och bitchig som jag kanske låter. Bara lite ironisk). ;-))

  SvaraRadera
 3. Schysst make... han visste nog att du ville upp i ottan o träna ;-)

  SvaraRadera
 4. Av barn och berusade personer får man veta sanningen;-).
  Men du är ju så duktig och flitig på att träna. JAg är imponerad.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Tycker själv det effektivaste är att rensa ut allt godis från hemmet och övertala hela familjen att försöka sluta. Det är mycket vunnit om man inte har någon som frestar med lördagsgodis eller tar bort möjligheten att gå i skafferiet när sötsuget uppstår.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!