tisdag 24 januari 2012

Det bor en ängel i mitt rum

Idag besöker vi badrum nr 2. Visst finns det änglar, både här och där.

Gårdagens cirkelträning. Den tog nästan knäcken på mig. Jag nästan grät under ett av de sista momenten. Klarade knappt av att växla bilen på vägen hem. Illamåendet satt som en smäck i hela kroppen. Min tuffaste träningsvecka någonsin i hela mitt liv. 7 träningspass på åtta dagar. Tuff träning.

Vad tror ni vågen säger idag då?? Om jag kliver på och av vågen ca 15 gånger så kan jag få den till att säg att jag har gått ner 3 fucking dj-la HEKTO!!! Inget mer än så o egentligen är det fusk för egentligen står den på samma som förra veckan men jag registrerar –0,3 kg annars ger jag upp. Giv mig kraft, giv mig mod, giv mig styrka!!!

Jag tycker själv att jag har gjort alla rätt. Visst, jag var ute och åt lunch med kollegorna en dag men då åt jag bara av salladsbordet, jag var på Gekås men då åt jag lax och laxröra, jag orkade inte laga mat i fredags då åt jag en kebabsallad. Inget fredags- o lördagsvin överhuvudtaget på flera veckor. Det enda dumma jag gjort är ett par glas vin i onsdags  när jag trodde vi haft inbrott. Så stor påverkan borde väl det inte haft??

MEN, jag tog fram måttbandet. Midjan hade faktiskt minskat 3 cm, på en vecka! Jag får tänka på det.

garfield3

6 kommentarer:

 1. Det är svårt att hitta den rätta kombinationen av mat och träning. Du har ju tränat väldigt hårt senaste veckan och då är det ju viktigt att du får i dig tillräckligt med bränsle annars kan faktiskt vågen gå på "fel håll". Måttbandet visar ju däremot att det går på rätt håll för dig!! Ge inte upp vännen - du fixar det här!

  Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog inte lätt med kombinationen men jag följer ju boken 6 kilo på 6 veckor o då rekommenderar de motion 1 timma om dagen men kanske inte så hård träning som jag kört. Jag får väl köra vidare. Tack för peppning!

   Radera
 2. Du är jätteduktig ! Förklaringen är nog att du omvandlar fett till muskler. Därför är det bra att mäta sig istället för att väga sig. Skippa kolhydrater för dom binder vätska i kroppen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis är det som du säger Trollmor. Kolhydrater äter jag inte så där går inte att göra mer, tyvärr.

   Radera
 3. Kämpa på är rätt!! Ibland får metoderna förstås justeras om det inte går i rätt riktning under längre tid men det gör det ju på måttbandet och definitivt ditt hjärta och lungor!! Det låter som en platå så ska du se att det blir ett rejält dipp snart istället. Bodil

  SvaraRadera
 4. Skickar över massor med peppande kramar! Vet hur det känns när man sliter som ett djur, men du har rätt i att det behövs vila. Jag har inte gjort ngt alls typ i några dagar och helt plötsligt har jag gått ner.... man blir inte klok på det.
  Men vila nu och sen kör vi igen:))
  Var i landet bor du ?
  Kram Ziss

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!