onsdag 8 februari 2012

Min dag som tågpendlare


Tåg till o från jobbet. Jag måste säg att det var nog rätt avkopplande. Även om tåget bara tar 18 minuter så hann jag med en liten tupplur på vägen hem så jag kände mig pigg o glad igen. Såpass pigg att jag ställde mig framför strykbrädan efter middagen. Samtidigt tittade jag på, ja just det, Biggest loser!

Tyvärr hann jag bara se hälften sen skulle mannen ha datorn för att kunna titta på tv när han tränade! Sen skulle tonårssonen också ha datorn för att kunna träna!!! Nu äntligen fick jag fatt i den o då havererade den igen! Nu sitter jag vid den gamla stationära. En frustrerande kväll.

Ännu en vilodag för kroppen. Jag tror att den behövde lite återhämtning. Samtidigt har jag ätit mer än på länge. Nu får vi se hur det går på träningen imorgon och på vågen nästa vecka....kanske inte så bra. Speciellt inte med tanke på att det är fest på fredag igen! Det har varit ovanligt mycket fest på sistone. Kul men ansträngande.

Lunchen idag den intogs på ett litet fik på Åhlens. Sitter man där o äter så sitter man i ett skyltfönster, hm, det känns nästan inte alls konstigt att sitta där som ett djur i bur och alla som går förbi tittar på en som på aporna på Zoo. Men salladen var god. Ja, just det förresten, Åhlens ja, de säljer ju kläder också. Konstigt nog så råkade en klänning o en top följa med hem. Oemotståndlig rea, en fjärdedel av priset för en Esprit-klänning, det kan man ju bara inte motstå! Det förstår ni väl??

Jag känner att John Blund börjar få grepp om mig igen. Det är nog dags att göra honom till viljes

2 kommentarer:

 1. Skönt med tåg. Då kan man vila och läsa och bara vara.

  Vad gör dom med datorn när dom tränar???

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tittar på Play-kanalerna när man tränar så klart:)

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!