måndag 19 mars 2012

Helt under isen

Vissa dagar bara är så´na. Utan förklaring. Man känner sig helt under isen, helt utan anledning. Kan man inte få va det ibland? Inte för att jag vill men jag bara e så´n. Man kan inte ens skylla på PMS i den här åldern;)

En morgon med snålblåst o duggregn o strax över nollan. Då känns dyra parkeringsgaraget mitt i centrum som ett bra alternativ till gratisparkeringen 10 minuter bort. Jag försvarar det med att jag har matlåda med istället för att gå ut o äta dagens för 80 kronor….

Jag är sååå påverkbar av vädret. Kyla gör mig irriterad o förbannad!! Förlåt mig men så´n e jag….

Hela dagen har verkligen varit motig. T o m rödljusen på vägen hem motarbetade mig. Vartenda ett slog om till rött precis när jag kom fram. Det var jag emot världen idag. Om det var världen eller jag som vann, det vet jag inte;)

Väl hemma igen var jag ändå tvungen att bli lite positiv när jag gick omkring i min trädgård. Ser ni blåsipporna som tittar fram? Ett arv från svärmor.

O snöklockorna? Ett arv från min mamma.

O krokusen? De små stackars liven kämpar på o trotsar kylan. De strävar uppåt mot ljuset.

En god sallad till middag med kyckling, bacon och avokado. En måltid tillsammans med min älskade som jag saknat hela dagen. Dagar som denna när jag bara längtar hem och vill vara liten o krypa upp i famnen hos den jag älskar och få känna mig älskad för den jag är.

Imorgon är en annan dag. Förhoppningsvis en bättre dag:)

393859_305761142810231_244753448911001_885681_1073542135_n

4 kommentarer:

 1. Jo vissa dagar är såna dagar :(

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är läskigt hur lika vi är. Jag är också en sådan pissemyra ibland. Men jag har insett och inser att ju mer jag gnäller och känner mig missmodig ju mer går emot mig. Läste boken "hemligheten" eller som den heter på engelska "The secret" och den slog mig i magen. Jag fick en sådan magsugare och insåg att jag drar till mig skit genom mitt sätt att tänka.

  Så nu får vi skärpa oss. Vi får helt enkelt tänka....nej du är jag sådan där igen. Sen tror jag att ju mer vi tränar desto mindre hamnar vi i dessa svackorna.

  *Kram till fina dig......nu vänder vi våra tankar så blir allt bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den måste jag nog läsa då. Vad märkligt att vi kan va så lika.

   Du är så klok. Klart vi får skärpa oss!

   Kram

   Radera
 3. Vilka härliga vårtecken

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!