lördag 3 mars 2012

Underbara, ljuvliga vår!!

Pensépremiär! Vad kan väl vara mer ljuvligt än så? Rekordtidigt tror jag nog att det är. Jag njuter i fulla drag.

En titt i min systers trädgård, även där sticker små snödroppar upp.

Det är möjligt att jag borde ta bort julkransen från dörren och julenen från krukan nu….Det ser väl kanske konstigt ut. Penséer och julkrans, hmm….

Solstolspremiär, 1½ timma med näsan i solen. Det är livskvalitet det! Jag tror minsann att facet fick en något mera gyllene ton än innan.

Clematisen fick sig en omgång, för en gångs skull kom jag ihåg att klippa ner den innan den börjat spira. Det är möjligt att det var för tidigt men nu är det gjort.

Bilen är städad o tvättad. Älsklingen påstod att den förfallit fullständigt sen jag började köra den för en vecka sen…..Ja ni ser själva vilket förfall, där är grus på golvet, så konstigt…. I vilket fall som helst så är nu gruset borta o bilen skinande, ren för stunden i alla fall.

Girls room_car

Vi ville fortfarande inte gå in från det ljuvliga vädret så efter solning o utearbete blev det en promenad med Lexie i det fina vädret. Nu är jag nöjd med min dag.

3 kommentarer:

  1. Ohh vad mysigt och skönt.

    SvaraRadera
  2. Ja det är nåt särskilt med de första värmande solstrålarna! Idag var vi visserligen i Hallstahammar, men solen lyste även där. Dock var det nordvindar så "varmt" var det inte. Men ljust! :-D

    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!