tisdag 24 april 2012

Omkörd av den lilla röda idag igen!

Vilken tur att man har vinterdäcken kvar. 1 enda plusgrad i morse och våt vägbana o vet ni vad som händer?? Jag blir omkörd av spermabilen idag igen!!! Det är en snabb en rackare!! Imorgon ska jag köra med kameran i handen så jag hinner fota den lilla röda minsann:))

Trots kylan så var det en väldigt vacker morgon med strålande sol. En morgon som gjorde mig glad, trots kylan.

Sitter o tittar på Svenska miljonärer. Jeeeses vilka människor det finns! Finns det svenskar som är så snuskigt rika o beter sig på det sättet?? Tydligen…

Efter jobbet hade jag o yngsta dottern ett par trevliga timmar tillsammans i affärerna. Idag innebar det att hon shoppade och mamma betalade;) Minstingen blir nog lite mer bortskämd än de andra eller så har bara de andra fått andra saker som inte hon har fått. Jag vet inte. Livet är inte rättvist. Så är det bara. Helt rättvist blir det aldrig. Lika bra att lära sig det från början. Har man 5 barn kan man aldrig ha millimeterrättvisa, det blir absurt men det är klart att man försöker göra så lika som möjligt. Ja ni förstår säkert hur jag menar. Förresten så fick hon bara en jacka, så det så;)

Man blir hungrig av shopping så kvällen avslutades med en gemensam middag. För mig en Ceasarsallad. O så ingen träning idag heller men imorgon får det bli slut på vilan. Då kör jag hur det än känns. Det får bära eller brista! Allt eller inget!

 

1 kommentar:

  1. Nästa gång måste du verkligen fota;)
    Visst är det så, att minstingen blir lite extra bortskämd, tyvärr. Men killarna var dyrare i drift medan de bodde hemma, eftersom de höll på med hockey och fotboll, som var svindyrt;)
    Nu måste jag gå o lägga mig, ska gå upp 5.30 för att åka till arlanda, whiii;))
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!