fredag 20 april 2012

Önskar att jag vore yngre....När jag tittar på Let´s Dance o Anton Hysén, då önskar man att nästan att man vore yngre, och singel....(Förlåt älskling;) Oj, oj, oj, säger jag bara…..Anton Hysén….nu torkar jag hakan från dreggel…(mycket glimten i ögat här;) som den killen kan dansa!! Han bara äger dansgolvet! Tänk vad man kan lära sig på kort tid.Efter 2 dagar i sängen (utan Anton Hysén, ha, ha) så masade jag mig äntligen upp och in i duschen. Efter det ett lite besök i Boarp. Ett säkert ställe att besöka när man är sjuk och nästan 6 mil från jobbet tror man. Där kan man ju inte träffa några kollegor. Skönt att inte jobba på hemmaplan.Vad händer? Den första man ser när man kliver in i Kötthallen är en kollega från samma förvaltning….vad gör hon här??? Lagen om alltings dj-het… I min värld så är man hemma om man är sjuk. Då gör man inget annat. Men ibland måste man bara handla, o det 2 km hemifrån. Vad gjorde hon där???I alla fall, ikväll, efter ännu en dags vila, så bjöds mannen på en helkväll med vin inköpt i Italien, förrätt bestående av Mango Chutney och currygratinerad piripiri och lime Brie (tack Angelica för att ni glömde den:), huvudrätt bestående av oxfilé med sallad och ugnsrostade rotfrukter med bearnaisesås. Så mycket bättre kan det inte bli!Nu sover min älskling gott i soffan, som tack för maten. (Jag är trots allt glad att det är han och INTE Anton Hysén som sover i soffan;) Jag som varit hemma o sjuk i 2 dagar o bara vilat, jag är självklart vaken. Snacka om ombytta roller!

Vilken tur att jag själv inte är med i Let´s Dance, med tanke på mina insatser på Zumba-passen så hade jag troligtvis fått MINDRE poäng än Camilla Henemark, om det nu är möjligt……Det är bättre att titta på andra och drömma o döma.


4 kommentarer:

 1. Jag säger som min dotter suckande sa igår kväll när hon såg Anton dansa. Det är verkligen ett slöseri med resurserna. ;)

  Har precis ätit frukost men blir ju hungrig igen av all god mat härinne...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, javisst är det slöseri med resurserna;) Lika bra det kanske eftersom man själv är för gammal för honom!

   Kram

   Radera
 2. Anton Hysen.....hrmm......så dj...a läcker. JAg dör alltså......
  Och vad kan kan dansa. HElt ofattbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något visst med killar som kan dansa överhuvudtaget. Det blir så dj-la sexigt;) Jag nästan dog jag med:))

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!