fredag 15 juni 2012

Grodlår & Timjan

PhotoGrid_1339789877251

Grodlår & Timjan. Ja så heter faktiskt restaurangen vi varit på ikväll. Just nu är det restaurangvecka i Båstad då man kan äta en 2-rätters meny på en massa olika restauranger för bara 195 kr/person. I år besökte vi Grodlår & Timjan. Det var en höjdare! Det bästa jag ätit hittills på en restaurangvecka! Dit kommer vi definitivt att gå igen. Så fantastiskt gott.

En trevlig kväll med en av döttrarna med pojkvän. Sämre kan man definitivt ha det!

Förrätt:
Tartar på flädergravad lax, räkor och Heberleins senap, rågbröd och späd Bjäresallad

Huvudrätt:
Helstekt kalvytterfilé med färskpotatis & säsongens primörer, mild peppar & calvadossås samt rabarberchutney.

O så ett gott vin till det. Nu äventyrar vi vikten igen.

Efterrätt:
Fotboll:( Alla tittar utom jag som tjurar framför datorn.

O så dagens shopping då. Jodå, jag lyckades även idag. En jeansklänning (inspirerad av Cecce) en svart kjol och en blå tröja från Esprit. Jag kämpar på:-) Det gäller att passa på. REAN flyter fram i hela stan, helt otroligt så tidigt på säsongen, 50% nästan överallt, det är då det är fyndläge, det är nu jag köper mina kläder. Tur att garderoben måste förnyas, jag tror jag får börja Tradera mina gamla kläder för att få in nytt kapital i kassan:-)

2 kommentarer:

  1. Oj så gott det lät. Trevligt med restaurangvecka.
    Hade inte funkat här i lilla byn då ingen av de restaurangerna vi har vet vad "fin-mat" här. Men de är å andra sidan duktiga på pizza och kebab.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jo visst var middagen där en hödjade, var där med mitt "nya" jobb. I kväll ska vi på Båstads golfkrog, det ska oxo vara gott har jag hört. Hoppas allt är väl med dig, här går det på sluttampen och det märks ikropp o själ.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!