söndag 5 februari 2012

Välkommen in i sovrummet!

20120205_154426
Efter mycket slit börjar det ta form. Vårt sovrumsprojekt. Än finns det detaljer att putsa på. Lister som saknas, kuddar som ska bytas ut, nya tavlor som ska köpas in eller hängas upp men det börjar likna något o jag är sååå nöjd!
Det är en dröm som växt fram där romantiken får flöda fritt. Det är så mycket JAG!
Vågar mig t o m på att visa upp insidan av garderoben nu så här i början när det är nytt och välorganiserat. Svart o lila, där har ni min färgskala.
Det bruna gamla ekbordet vet jag inte om det får stanna kvar, i så fall ska det målas vitt. Alternativet är att hämta hem min vita kista från syrrans hus men jag tycker lite synd om henne om hon ska bli av med den….
Här har jag tillbringat min dag, pysslat o organiserat o donat. Det har varit en väldigt mysig dag. Älsklingen försökte få med mig ut på en promenad med Lexie. Jag stirrade väldigt underligt på honom. Skulle jag? gå ut? i denna kylan?? Icke sa Nicke! Inte frivilligt. Just nu rör jag mig bara mellan huset och bilen. Jag ska gå ut igen när det blir vår!
Istället blev det ett pass på crosstrainern när han gick ut. Tur att Lexie har en husse som inte räds kylan. Det var ett lugnt o stillsamt pass på crosstrainern under tiden jag kollade in senaste avsnittet av Biggest loser. Min ben känns slitna. Förstår ändå att jag är ynklig när jag lyssnar på Biggest loser deltagarna och hör att de tränar 6, 7, 12!!!! timmar om dagen….o så gnäller jag om ont i kroppen när jag tränar en liten ynklig timma om dagen eller bara en halvtimma t o m. Skäms på mig.
Så ska det låta på tv. Det hade jag helt missat att det går på söndagar. Nu har jag missat de första två avsnitten. Synd, ett av mina favoritprogram, det får jag ta igen nu.
Det har varit en bra helg, en lugn o skön helg.

8 kommentarer:

 1. Ett riktigt romantiskt sovrum att drömma sköna drömmar i.
  Bara att ha ordning i varje vrå är en dröm.
  Det ser riktigt fint ut och härligt när det blir som man tänkt sig!

  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp hurra!! Så fint det blev. Riktigt snyggt. Ni har varit duktiga.

  Nu är det bara till att krypa ner i ditt romantiska rum och njuta.

  KRAM fina du

  SvaraRadera
 3. Vilket fint sovrum!!
  haha så där känner jag med. Ska jag gå ut nu! Tyvärr så blev jag tvungen till det då sambon var bortrest i helgen. Det blir tyvärr morgonpromenader hela veckan med :(

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Ramlade in på din blogg och blev sugen att läsa mer. Lägger den som favorit och läser mer imorgon.

  Så fint sovrummet blev!

  Godnatt

  SvaraRadera
 5. SÅå fint! (Specielt ek bordet hi hi) garderoben är en dröm också! Bodil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, klart att du gillar ekbordet så du får behålla min kista;)

   Kram

   Radera
 6. Jättemysigt! Verkligen! :-)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!