måndag 17 december 2012

Ja men häng mig om ni vill!

Gråväder, stora torg

Idag har jag blickat ut över ett gråmulet Stora Torg. En dag då temperaturen legat över nollan hela dagen, o jag bara älskar det! Häng mig om ni vill. De flesta kan inte förstå mig. Alla bara ÄLSKAR snö o vinter. “Det blir ju så ljust o fint. “ “Det lyser ju upp så vackert.” “Det kan du bara inte mena att du gillar detta gråa bättre.”

Jo tänk för att jag kan det. Jag menar det. Jag mår så mycket bättre. Jag känner leendet krypa fram. Jag accepterar att de flesta andra gillar snö och vinter men låt mig ha min åsikt. Det finns faktiskt människor som gillar plusgrader bättre, o så´n e jag.

Bianco, kängor, mocka

Idag när jag var ute och gick på lunchen i gråvädret UTAN handskar:-) så upptäckte jag att Bianco redan hade halva priset på alla sina vinterkängor. När kylan slog till gick jag och letade febrilt efter nya kängor men hittade inga, dels p g a att jag inte hittade några snygga, dels p g a priset. Halva priset för ett par varmfodrade kängor som är precis min stil, det var vad jag hittade idag. Då slog jag till. Dagens fynd!

Irish coffee

På vägen hem idag så slog det bara till. “Halsontet”. Helt plötsligt blev det bara jobbigare och jobbigare att svälja. Ska jag bli förkyld nu?? Visst har jag känt att det varit på väg ett bra tag men jag trodde det skulle gå över igen. Ikväll fick träningen stå tillbaka för en Irish Coffee (sötad med Stevia). Varm whiskey ska ju vara bra för halsen. Om det hjälper det vete sjuttan men det är ju i alla fall gott:-).

Angelica

Snart sätter sig den här underbara tjejen, min äldsta dotter, mellanbarnet, på sitt plan på väg hem efter 4 långa månader i Brisbane, Australien, där hon pluggat vid Bond University. Jag längtar sååå efter att få se henne igen och att få höra henne berätta om allt hon varit med om. En hel del roligheter har hon nog också hunnit med under sin tid “Down under”.  Vilken underbar jul det kommer att bli:-)

4 kommentarer:

 1. 1. Håller med vad gäller plusgraderna :-)
  2. Snygga stövlar!
  3. Åh....mysträff snart alltså?

  SvaraRadera
 2. 1. Åh någon som håller med mig:-) Nice!
  2. Tack!
  3. Ja, det är klart att det blir mysträff:-)

  SvaraRadera
 3. Ja kängorna är precis i min stil också! hade ett par liknande förra vintern. Tyvärr har de gjort sitt nu.
  Irish är smaskens!
  Tänk att det gått så lång tid. Vilken underbar upplevelse att få plugga utomlands!

  Som du sett är jag bloggtrött just nu. Kanske det blir bättre efter helgerna.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Supersnygga kängor, vilken tur du hade!!!
  Åh så mysigt att få hem dottern♥
  ..och ja, kylan e inget vidare...

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!