lördag 31 mars 2012

Nu kommer vi i form!

En förmiddag med pyssel med gårdagens inköp från Gekås. Efter renoveringen av sovrummet har jag bara haft EN omgång påslakan men nu blev det ett nytt inköp. Vilken skillnad, lite blått som motvikt till det rosa och vita men ändå finns rosorna med.

Mera “måste ha” på Gekås, ett par nya trädgårdshandskar. Fattar ni vad kul det kommer att bli att rensa ogräs med dessa?

Den 20-25 år gamla Pyrex-formen är nu utbytt mot denna skönhet för nästan inga pengar alls. En form som gör mig glad, varför då behålla den gamla?

Jag är lyckligt lottad som har en händig man som ständigt fixar och donar. Idag är den gamla vita bänkskivan utbytt, en bänkskiva som BARA låg över tvättmaskinen, utbytt mot en ny svart som täcker hela sträckan från vägg till vägg. Vilken skillnad en så liten åtgärd kan göra. Jag är så nöjd o glad.

En dag som jag annars mest har ägnat åt lidande. Vaknade tidigt med ont i huvudet och nacken. Upp och hämta Voltaren T och värmekudde, somna om och känna sig bättre.

Sen, Kom-i-form-kurs med utomhusträning i tuffa intervaller, styrka kombinerat med kondition, backträning och spurter. Idag kändes det äntligen som lite tuff träning. Efter träningen mera huvudvärk. Jobbade ändå på med diverse projekt hela eftermiddagen innan jag däckade i säng en stund innan kvällens middag.

Nu är det äntligen avkoppling i soffan. Jag hoppas det känns bättre imorgon.

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 kommentarer:

 1. ÅH va den formen på Gekås?? älskade den!! Jag ska dit om två veckor =)Fint ni har det!!
  Puss och kram min sköna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var den! Den fanns i en massa färger och former, man kunde bara välja och vraka, jag ville haft fler! Kul att du tycker att vi har det fint:)

   Kram

   Radera
 2. JAg ska ju snart till Gekås....längtar som en tok....
  Fint blev det i ditt sovrum.

  Kan du inte hänga på mig med Sex kilo på sex veckor med start dagen efter påskledigheten?

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gekås e nice:)

   Klart jag hänger med men du får lite försprång, jag e ju i Rom vet du...synd om mig:) Jag kommer hem nästa onsdag natt så från o med torsdag kan jag köra! Trevligt!

   Kram

   Radera
 3. För det första tycker jag att det ser jättemysigt ut i er sängkammare. Jättefint! För det andra, träna på så gott det går.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Å så fint det är i ert sovrum :)
  Och även i tvättstugan, jösses vår tvättstuga är helt belamrad med tvätt, alltid!

  SvaraRadera
 5. Så fint du får överallt. Nu blev jag också inspirerad att ta itu med några av de punkter som jag håller på att utveckla en spontant blindhet för. Läskigt vad det kan gå fort. Det blir så himla lätt att hålla fint och ordning när allt är bra och genomtänkt gjort. Jo, visst blir det roligare att städa, när resultatet blir snyggt och mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jovisst är det roligare när man har ordning på allt. Det blir ju lite lättare ju äldre man blir, när det inte finns några barn som dräller saker omkring sig hela tiden;)

   Kram

   Radera
 6. Jag vill också till Gekås.Men det är ju sååå långt bort.
  Kanonfint sovrum. Ja...tvättstugan också,så klart :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Här på denna bloggen har jag aldrig varit tidigare. Hittade den via bloggnytt. Med endast ett stycke påslakan förstår jag att detta kräver en reinvestering. Hoppas att det sovs gott i det nya.

  SvaraRadera
 8. Ullared är inte så dumt i allafall.

  SvaraRadera
 9. Åhhh va mycket fint!!!!

  SvaraRadera
 10. Åhhh jag vill också åka till Gekås. Det var ett år sen ungefär jag var där sist. Tyvärr har jag lite för långt att åka för att bara bege sig iväg..
  Så fint det blev. Och visst kommer det bli mycket roligare med ogräsrensningen med dom fina handskarna ;)

  kramisar

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!