lördag 23 februari 2013

Anna Karenina

keira_knightley_as_anna_karenina_keira_knightley-1366x7681

Leo Tolstoys Anna Karenina med Keira Knightley o Jude Law, nominerad till 4 Oscars. Idag har vi sett den. En vecka efter premiären. Vi har båda läst boken för bara ett par år sedan så nu var dags, äntligen bio-premiär.

Karenina

Hela filmen är som en teaterscen, så totalt annorlunda från vad man förväntat sig. Man sugs med, rakt in i filmen, så vackert, så målande, så effektfullt. Vi gillade verkligen filmen, både jag och min man. Jag rekommenderar alla som gillar kostymfilmer och historia att se den. En mycket bra film!

När var vi senast på bio? Kan det var ett helt år sedan? Simon och ekarna med Bill Skarsgård. Idag var också Bill Skarsgård med men säg när INTE en Skarsgård är med nu för tiden. I denna filmen hade han inte någon framträdande roll. Jag såg honom inte ens, min man gjorde visst det men inte jag.

Trots kylan så blev det här en bra dag i mitt liv:-)

3 kommentarer:

  1. Anna Karenina bøgerne ligger og venter på jeg bliver færdig med Vilde svaner. Glæder mig til at læse bøgerne, og vil overveje også at se filmen, når du nu anbefaler den så varmt ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja böckerna är bra om än lite tunglästa ibland:-) Det är ju trots allt ett tag sedan de skrevs. Filmen var annorlunda men väldigt bra. Klart du ska se den!

      Kram

      Radera
  2. Ah...härligt :)
    /Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!