söndag 10 november 2013

En rolig arbetshelg när vardagsrummet växer fram


Igår blev det en tidig start på dagen för att hinna med så mycket som möjligt. Projekt vårt nya vardagsrum rullar på. Oväntade saker dyker alltid upp som man inte tänkt på innan. Eftersom det tidigare var två rum så ser ju väggarna olika ut. Att sätta upp en vit tapet på ett underlag som inte är likadant över allt innebar att jag vi fick måla alla väggarna....Blä, extra jobb (och extra färg) som jag inte hade tänkt mig.


Det vitlaserade furutaket kommer nu att bli nästan helvitt. En strykning blev klar igår. Nu är det en strykning kvar idag. Det ska hinnas med innan vi firar fars dag. När man börjar renovera så ser man fler o fler saker som man vill göra. Furutrappan upp till andra våning (till detta rum). Den måste bort!! Den måste bara bli vit men det får bli ett senare projekt. Kanske att vi anlitar målare till det. Jag antar att den måste slipas ordentligt först o det låter inte så kul.


Framåt eftermiddagen anslöt de äldsta barnen och vi fick lite extra hjälp och blev dessutom bjudna på mat. Så skönt att slippa tänka på mat en så´n här dag. En trevlig kväll  som avslutades med en omgång Dart och stora portioner med glass. En riktigt bra lördag i vårt liv!

2 kommentarer:

  1. Kul med renovering, men det blir alltid mer jobb än vad man tänkt sig. Trösten är ju att det blir himla bra när det är färdigt. Skönt med hjälp o bli bjuden på mat är alltid lika uppskattat. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Kul och göra om. Skall bli kul och se slutresultatet sen :)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!