fredag 8 november 2013

Farsdags-tips från Biltema??

Biltema, kamoflage, jakt

Ännu en dag som började på gymmet, 35 minuter på löpbandet som var avklarade redan 7.15. Att jag dessutom idag lyckades locka med mig min man gjorde starten på dagen ännu bättre.  Det är möjligt att han inte var lika nöjd eftersom han glömt sin handduk:-) Ha, ha, pappershanddukar:-) Been there, done that! Jag vet hur det känns men kunde inte låta bli att skratta ändå.

Efter arbetsdagen blev det gemensam veckohandling och ett besök på Biltema, detta vuxendagis för män. Där hittade min man den ultimata farsdags-presenten till min pappa. En kamouflagedräkt för jägare:-) Undrar jag om han blir glad?

 

Galge, sammetsgalge, biltema

Det finns faktiskt en sak som är riktigt, riktigt bra på Biltema. Sammetsklädda klädhängare. Tunna, smala så att de tar minimal plats i garderoben samtidigt som kläderna inte glider av galgen. 5-pack för 21.90!!! På Åhléns kostar liknande hängare i 5-pack 99 kr. Jag har tidigare köpt 3 omgångar. Nu blev det 4 till. De är beroendeframkallande, jag vill inte ha några andra galgar!!! O så billigt sen.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset med galgarna - har jag missat helt. Dräkten påminner om den lurviga Chewbacca från Star Wars

    SvaraRadera
  2. Jag har också de galgarna, perfekta!!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!