söndag 17 november 2013

Sakta växer det fram

2013-11-17 10.35.18

Operation tapetsering är avklarad, sakta växer det fram. Idag har vi bara vilat. Jag har plöjt mig igenom avsnitt efter avsnitt av Bron, Downtown Abbey, Greys Anatomy o Så mycket bättre. Ja ok då, lite arbete blev samtidigt utfört. Den där strykhögen som bara växt de senaste veckorna är nu borta. Den försvann under tiden jag tittade på tv. Ibland funkar det bra att förena nytta med nöje.

2013-11-17 10.35.48

Tapetvalet är jag nöjd med men furutrappan måste också bort! Det inser jag nu. Den är ju bara såå ful! Det får bli ett senare projekt. Det tror jag får bli ett jobb för en målare. Det känns allt för jobbigt att ge sig på, inte själva målandet men slipningen, usch o fy!

2013-11-17 10.36.05

Nu är det bar listerna som ska på plats. Imorgon kväll ska de målas. Sen kommer det roliga, möbleringen. Jag är så förväntansfull inför resultatet. På onsdag har jag planerat in ett litet Gekås-besök med yngsta dottern för att se vad jag kan hitta där. Någon liten detalj som passar in kan säkert hittas där.

2013-11-17 10.35.36

Sen ska vi bara sitta o titta ut över havet och njuta från vår nya pärla i huset. Vårt extra, nya vardagsrum!

5 kommentarer:

 1. Blir superfint. Och en slappardag nån gång är så skönt, man får ladda om lite. Strykning framför TV'n är ett knep jag använt mycket.... bästa ursäkten för att titta på skräp-TV ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det ett bra knep att få se på skräp, det känns helt legalt liksom. Man får inte vara dum!

   Radera
 2. Snyggt! Men jag kan hålla med dig om trappan, Bättre sent än aldrig ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!