torsdag 2 oktober 2014

GRIT Strength till lunch

Torsdag skulle egentligen varit en vilodag MEN eftersom jag ska till Göteborg på konferens imorgon så fick det bli träning idag och vila imorgon. Det gäller att planera.
Det var länge sedan jag var på ett lunchpass men det är egentligen helt perfekt. Man slipper gå upp tidigare på morgonen för att träna och man kommer hem i tid på kvällen. Lunchen får bli liiite längre än vanligt men det är helt ok en dag då det inte är för mycket möten. Det är väl där det oftast kör ihop sig. Jag har nästan alltid möten. Möten, möten, möten. Ibland känns det helt galet med alla dessa möten.
När jag kom till passet möttes jag av en överraskning. "Min PT" Hanna var med som instruktör, det var jag inte beredd på! Lite extra pepp fick jag när hon la sig framför mig för att sporra mig lite extra under armhävningspasset. Underbart!
GRIT Strength var sjukt jobbigt men väldigt kul. Jag ska definitivt försöka planera in det igen.

Nu är jag packad o klar inför helgen. Eftersom jag ändå ska på konferens i Göteborg så planerade vi även in en hotellövernattning, min man o jag. Lite lyx i tillvaron som kan behövas så här på höstkanten.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!