tisdag 14 oktober 2014

Vilken lättnad!!

Idag hade jag bokat tid hos "min" naprapat. Åh vilken lättnad!! Han klämde o han tryckte och masserade. Inga låsningar, bara knutor i musklerna. 45 minuter senare klev jag ut från Halmstad Naprapatklinik och Gabriel Spångfors som en ny människa! Vilken tur att de finns! Huvudvärken som plågat mig sen nackspärren trädde in var som bortblåst. Halleluja moment!

Lite stel i nacken är jag givetvis fortfarande. Så snabbt går det inte över helt o hållet men det är sååå mycket bättre o imorgon kan jag börja träna igen, det sa han, så det litar jag på. Nu har jag ingen ursäkt längre.

Jag hade tänkt börja redan ikväll när jag kom hem från jobbet med en promenad men när jag kom hem stod en okänd bil på uppfarten. Det visade sig vara min son med sin nya firmabil. Då valde jag bort promenaden och lagade mat åt oss istället. Det gäller att ta tillvara tillfällena. Nu fick vi en trevlig pratstund. Träningen får ta fart imorgon, på allvar. Klockan kommer att ringa 5.00 och jag ska då ställa mig på vår crosstrainer i 30 minuter, jag lovar!

Ja äntligen får ni här också se en glimt av de nya gardinerna, den nya filten, den nya duken och glaslyktorna som nyligen inhandlats och som nu pryder sovrummet. Mormors gamla virkade överkast fick också komma till heders igen. Jag tyckte att det passade bra ihop.

Ja o så matchade jag ju själv inredningen idag (som så ofta) men en outfit nästan helt i lila. Det är jag det. (Notera även det lila mobilfordralet;-)

 

4 kommentarer:

 1. Det är ju inte så svårt att gissa din favoritfärg ;-) Kram J

  SvaraRadera
 2. Va skönt att du blev bättre i nacken!
  Snyggt med lila :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack, det är inget vidare att ha ont. Det sätter sig på humöret också.

   Lila är härligt!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!