lördag 14 mars 2015

Jag kämpar o kämpar o kämpar o så grattis till min 25-åring!Fredag morgon o det är dags för ännu en PT-timma med bästa Hanna Lundh. Ja o här tyckte Hanna att hållningen var riktigt bra. Min investering i mig själv i form av PT-timmar är nog den bästa investering jag någonsin gjort. Det är så roligt, det är så lärorikt o det är så nyttigt!!! Hela tiden nya övningar och nya saker att tänka på.

Varenda valk o varenda skrynkla ser ni här. Jag har en helt vanlig kropp. Ingen anorexia här inte;-) -0,4 kg, inte så mycket kanske men jag KÄNNER skillnad och jag inbillar mig själv att det syns att något händer, kanske bara i mina ögon, men det är bara det som gäller. Det här gör jag för mig själv. Det går på rätt håll:-)

 
Trampa upp o trampa ner, gång på gång, tänk på hållningen, skjut fram höften. Det gäller att göra rätt.

Gårdagens största händelse: Mitt älskade mellanbarn fyllde 25 år!!! Den forna så inbitna hästtjejen. 25 år?? Vart tog den tiden vägen? Hennes förvirrade mamma (jag) skickade glatt ett grattis-SMS redan i förrgår morse....jag trodde det var fredag på torsdag. Igår när det var hennes riktiga födelsedag, då glömde jag nästan att skicka ett SMS....eller jag glömde det en stund o sen så skickade jag en favorit i repris:-) Gårdagens grattis-mail. Copy & Paste. Imorgon ska hon firas!

 

1 kommentar:

  1. Min kommentar verkade falla bort när jag loggade in.... I alla fall så väldigt grymt jobbat av dig!

    Jag får inte till det med denna nya bloggen på bloglovin, den länkar bara till din förra bloggadress. Är det något du kan ändra? Jag tappar tyvärr bort dig ibland :-(

    Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!