torsdag 12 mars 2015

Vardagsrummet börjar ta form

Här kommer äntligen lite bilder från vårt "nya" vardagsrum. Tyvärr tycker jag att min mobilkamera (som är den enda jag använder) börjar ta lite väl dåliga bilder. Ibland önskar jag att jag hade en bättre kamera men jag vet inte om jag orkar. Orkar släpa på en större kamera alltså, mobilen finns ju liksom alltid med.

 

 

Skillnaden är kanske inte så stor, möblerna är desamma, gardinerna är desamma men tapterna är ett lyft!! Så småningom så kommer det nog att bli ett nytt soffbord.

 

Den fula gamla gröna soffan fick förstås vandra vidare till ett annat hem och den här grå fåtöljen fick flytta ned en våning för att inta den gröna soffans plats. Det blev bättre så.

Byrån som vi beställt till vår nytapserade hall kom igår men det var tyvärr en besvikelse. Ja inte byrån i sig, den var precis så sin som förväntad men hela byrån var ju trasig!!! Som plockepin kom den i en kartong. Nu är det reklamation och hallen blir inte färdig denna veckan heller. Så tråkigt!

Började dagen med ett pass på gymmet o sen rullade dagen på med utbildning i kommunal ekonomi. Det låter kanske tråkigt men var faktiskt riktigt intressant.

2 kommentarer:

  1. Härligt med nytapetserat, det blir ju som ett nytt rum! Snyggt! Trist att byrån var trasig,så typiskt- men den ser väldigt snygg ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det kul att göra om, man känner sig så nöjd. Jättetråkigt med byrån men vi ska visst få en ny så det löser sig nog.

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!