fredag 15 april 2016

Inte ett öga var torrt - I huvudet på en normalstörd

Ännu en dag med ledarskap. Idag blev det verkligen en rivstart när Pär Johansson inledde med sitt föredrag. Pär Johansson, vem är det? Jo, det är han som dragit igång Glada Hudikteatern. Dj-klar säger jag bara, vilket tempo, vilket engagemang och vilka känslor han lockade fram. Det var både en skrattfest och gråtfestival. Jag tror inte att ett öga var torrt när han visade en film med barn, födda med Downs syndrom, som berättade om allt vad de KAN göra.

Vad innebär det att vänta ett barn med Downs syndrom? Vilket liv väntar ett barn med Downs syndrom? De här barnen, som alla har Downs syndrom, lugnar en blivande mamma. Den här filmen måste ses! (Ha en näsduk nära till hands bara!)

 


Jag kunde givetvis inte låta bli att köpa Pär Johansson bok, vilken jag ska läsa med stort intresse, att den dessutom blev signerad är ju ett extra plus.

Det har varit två mycket kyliga dagar, både inomhus och utomhus. Idag dessutom med regn. Synd när man är i en sådan underbar miljö.

Dagens mest pinsamma kanske jag ska bjuda på. Min bil var fullastad med kartongpapp efter att ha packat upp det nya soffbordet hemma häromdagen. I Tylösand så parkerade jag bredvid en återvinningsstation. Innan jag åkte hem idag så slängde jag allt skräp som bilen var fylld med. Det jag handlade igår låg nu i baksätet och jag började flytta över det till bagaget så att jag skulle kunna dölja det där när jag nu skulle åka o veckohandla. Jag flyttade bak min dator, solcellslamporna o sen tittade jag in i baksätet igen och insåg att något mer inte behövde flyttas. Jag satte mig i bilen, backade ut från parkeringen och körde iväg. När jag kört ca en kilometer kanske, så tyckte jag att det lät väldigt mycket, kallt var det också, och sedan tidigare hade jag noterat i displayen "baklucka öppen", vilket jag trodde bara innebar att jag inte stängt ordentligt, vilket hänt förr. Så väl var det inte....jag hade kört med bakluckan öppen....PINSAMT!!!! Tur att det bara var en 60-sträcka, datorn låg kvar (puh) liksom allt annat. Det enda som skadades här var nog mitt ego. Hur dum kan man vara liksom? Var fanns mina tankar idag?? Ibland ska man ha tur!

På väg hem gjorde jag ett litet nedslag på Intersport där jag googlat fram att de hade en Scott Contesa cykelhjälm. Min cykel är nämligen en Scott Contessa. För första gången i mitt liv så tyckte jag faktiskt att jag passade i en cykelhjälm. I går provade jag en annan på Team Sportia och tänkte då att jag aldrig någonsin skulle köpa en ny hjälm!!

Helt ok eller hur? Köpte den gjorde jag trots allt inte, jag fick lite beslutsångest men den kommer att bli min, jag lovar, det är bara en fråga om när. Den passar perfekt i färgskala med min cykel, hur kan jag bara låta bli?

Min cykelplanering inför morgondag sprack förstås rejält ikväll när jag fick ett sms som påminde om min klipptid imorgon bitti kl 9. Grrr:-( det hade jag fullständigt missat!!! Nu blir det varken cykling eller Studio 4 träning MEN jag kan ju cykla till och från frisören så får jag i alla fall ihop 2 mil. Alltid något!

Tapas som fredagsmys och Let´s Dance på tv och jag njuter av att sitta hemma i soffan med min man.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!