torsdag 19 augusti 2010

Mamma-dotter dag

Friends

Idag smet jag tidigt från jobbet (bra att ett rejält plus på flexkontot) arbetslusten har inte riktigt återvänt efter semestern. Tog bilen upp till Halmstad o träffade yngsta dottern o gick o fikade med henne. Cappuccino o brownie  inte så nyttigt, "skäms" men gott var det  . Sen gick vi o shoppade, det var ju inte meningen att jag skulle köpa något men naturligtvis blev det ju så ändå av någon anledning. Två basic linnen från Gina Tricot fick följa med hem + en jättesnygg kort vit linnekavaj från Flash, 150 kr istället för 600 kr, det kallar jag för fynd! Ett doftljus från Lagerhaus fick också följa med hem. Det ska jag ha på jobbet, det luktar kanelbulle! Tror ni man blir sugen på det då?? Troligtvis...

Efter shoppingen gick vi o såg Bröderna Karlsson på bio. Äntligen fick jag användning för bio-presentkorten vi fick i JULKLAPP!!! Första gången i år jag var på bio....det var väl på tiden. Jag tyckte faktiskt den var riktigt rolig o underhållande, förutsägbar men rolig. En stund skrattade jag så tårarna rann . Den var väl värd att se!

Något som jag INTE skrattade lika gott åt var när vi kom ut o skulle åka hem.

Jag hade parkerat i ett parkeringsgarage. Kollade noga när jag körde in så inte garaget stängde vid en viss tid, näää, det var öppet dygnet runt. Bra. Körde in, drog bensinkortet i automaten o läser att när man ska ut igen så ska man återigen dra samma kort. OK, inget konstigt med det. MEN eftersom det var ett bensinkort jag drog så tänkte jag att det kan ju lika gärna ligga kvar i bilen, det behöver jag ju inte ha med mig. Trodde jag va......

När vi kom tillbaks så var dörren ner till garaget stängt. OK, gick runt till infarten, låsta grindar, öppnar sig bara för bilar. OK, går o läser på skylten o ser att det finns en nedgång till, dit går vi. Kommer fram till den dörren o ska gå ner. Låst! Läser då på dörren att man ska dra SAMMA kort som man drog när man PARKERADE för att komma in i garaget!!!!!! O var, var det nu DET kortet befann sig???? I BILEN i GARAGET Normalt sett har jag ALDRIG bensinkortet i bilen, varför just idag????

Bara att knata bort till grindarna där man kör in igen o vänta snällt tills det kommer en bil som ska in eller ut. Till slut kommer naturligtvis en bil som ska ut så jag o dottern slinker snabbt in som två tjuvor om natten, får tag i bilen o kan kör ut! Puh!

Efter den pärsen gjorde vi en veckohandling på Citygross o sen hem.

Efter det här äventyret blir det skönt att få krypa ner!

Godnatt!

Good Night

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!